freitag.


äntligen, äntligen fredag. gud, vad skönt det är. varenda vecka är fredagen lika underbar. fast den har blivit lite av en tvätt och städ dag nuförtiden! eller ja, jag har ju inte städat idag men tvättat har jag gjort. massvis av rena kläder, älskar det. man ska inte ta saker o ting för givet, speciellt inte toapapper! i veckan har vi torkat oss med lisas pappersnäsdukar. det funkar väl lika bra det men man kan faktiskt sakna toapapper mer än vad man kanske tror ;) haha. men nu har vi massvis med underbart toapapper :)

igår städade vi hela lägenheten sen belönade vi oss själva med manikyr, ansiktsmask och vackra ben. :) men jävlar vad det stank från våran diskhög, isch. vi är så skabbiga här.

gårdagens hetaste samtalsämne var huruvida vi ska flytta till 23:an eller inte i tvåan. Det räckte med att Martin sa att vi skulle städa våra lägenheter för att 91:orna skulle komma o kolla på dom, sen var allt snack och luskande igång. Martin sa däremot att han inte visste någonting så fick ändå inte reda på hur det var. Men det mesta pekar på att det blir vi som får flytta. Har lite smått skräck för 23:an, är inte så fräscht plus att ngn snackade om att det funnits råttor där. iiiiiih! jag kmr dö isf.:P haha. men men, får väl reda på hur det blir snart.


"Time flies. Time waits for no man. Time heals all wounds. All any of us wants is more time. Time to stand up. Time to grow up. Time to let go. Time. " -meredith



Postat av: Carina

Vad jag inte förstår är.. att varför köpte ni inte bara mer toapapper för?:O

2007-03-26 @ 17:11:52
URL: http://carinabrandbu.blogg.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!