time flies.

idag är en sån dag som man borde älska. och det gör jag nog med, trots huvudvärken. har vaknat med huvudvärk två dagar i rad nu. det är nått fel på mitt huvud, jag behöver sommarlov helt klart :) men men, har tagit ledigt på fredag så imorn bär det av hem till lilla gislaved igen. o så ska jag träffa carina, :Dsen bio och sen blir det väl att dra ut o träffa folk antar jag. det är ju trots allt g-dagarna så man får väl passa på när allt folk är ute. :)

idag ska jag segelflyga, jag kommer att kissa på mig men det får det vara värt. jag börjar bli lite smått nervös bara. iiih! fast ärligt talat tror jag mamma är mer nervös än vad jag är, hon bara hoppas på att jag ska komma ner hel till marken när jag väl lyft och det får vi väl hoppas såklart:)

tomorrow ! :D


U-sm silver!

i helgen var det sm och vi kom på en stadig andra plats ;) hah. att vi alltid ska få det där silvret, jag undrar jag när det blir vår tur att skrika : SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD! nåväl, vi får väl hoppas att det händer någon gång iaf. Det har vart jättekul att spela med hemmalaget, så jävla sköna är ni! :) helt underbart.

och hej vad jag saknar hem-hemma, iaf idag och jag har ingen aning om varför. eller jo, det har jag nog. jag vill vara hemma och sitta i MIN underbara soffa framför MIN underbara teve med min älskade fjärrkontroll och bara vara allmänt lat. Jag vill kunna öppna ett fullt kylskåp och ta lite mjölk, filmjölk eller vad fan som helst och sätta mig framför teven igen bara för att inte behöva göra någonting. jag vill bråka med min bror om ingenting, eller tjöta o se på hockey med pappa och gapskratta med mamma. Jag vill leka med Ida och överösa henne med kärlek. ibland är det jobbigt att sakna. suck...

men det är allt bra här med. :) har mina underbara sambos. o just nu har lisa blivit invalid. stackarn har stukat foten, så nu får man ta hand om henne lite med.

det finns så mycket jag skulle vilja skriva, men jag har ingen ork eller lust. så nu blir det såhär kort igen.

27 dagar kvar.

"life is messy sometimes."


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!