kiss me out of desire.

livet är allt bra knasigt ibland alltså. men men, jag tycker om det rätt mkt ändå ;) i helgen har det vart volley2000, så har tillbringat en hel del tid i stenstorp sittandes i en kiosk med sofie o bilger. jaja, det var helt okej. sen på kvällen kom vikki o johanna, vilket var dagens höjdpunkt! o länki var också här! :)

så var det fest som var trevlig. sen söndag fyllde jag år, var trött som vbara den. Folk hade fått för sig att vi skulle dygna, den enda som lyckades var lisa t men hon lyckades även somna på toaletten sen. hahaha:)

födelsedagen var trevlig, papi, bror o co var här med tårta o paket så det var mys. fick en kamera! :D tack pappa! sen på fredag blir det j-sm i gvd, ska inte spela men ska dit med volleybollarna. lovisa m.fl ska sova hos mig :D tjuhu! o så ska jag träffa mamma o äta smörgåstårta! :D

maybe i'm amazed by you.



something in your eyes makes me want to lose myself.

  • jaow, what a weekend. den har varit alldeles, alldeles underbar! :) fredagen började givetvis med skola, som var kort som vanligt. ljuvliga fredagar! spanska prov, done, rätt lätt. sen vart det domarprov vilket jag också klarade och sen träning. kalle hade tydligen fått för sig att vi borde springa så sista halvtimmen ägnades åt fys ute på friidrottsplanen. väl klara begav sig jag, maria o lisa iväg till ICA för att handla. vi skulle laga middag. hade en hel vagn o körde runt med, dyrt blev det med. haha. illa! iaf, lagade egna klyftpotatisar, kött, ceasarsallad, guacamole, tzatsiki o bearnaise sås, vf snåla liksom? haha, det var i vilket fall underbart o mysigt. gjordes ett halvhjärtat försök till att spela picitionary men tubbe o victor fuskade så mkt så vi fick ge upp. sen slutade det med att vi allihop låg o snarkade framför teven.

    lördagen var itne sämre den, vaknade runt nio segade ett tag och åkte sedan tåg till göteborg med centergänget + bilger ;) haha. sedan spenderade vi lite tid i gbgs affärer men jag fick nöja mig med att fönstershoppa jag, plånboken var rejält tunn. det var i vilket fall trevligt. sedan skulle vi käka lunch, o ja, den bestod inte av mer än en smoothie. eller lite mer för vissa av oss, lisa went bad and stole two! :O hhahaha. lr tja, hon trodde ju nästan att det var våra. såhär var det, ja o maria beställde varsin och fick våra medans lisa fick stå där o vänta o sa sedan till att de glömt göra sina. exp: "man jag gjorde ju två" lisa: "aa, men jag skulle ha en med, det skulle va 3" så expediten gör 3 st hallonsmoothie. så då passade lisa på.

    trötta efter allt, satte vi oss vid kanalen o njöt. vackra göteborg. :) älskar den staden. sedan en stund senare så begav vi oss till hallen där vi träffade resten av gänget. dömde några matcher också. sen skulle vi hitta restaurang vilket inte gick så bra, alla velade. karin ville inte ha kinamat,ingen ville äta pizza ( vi äter det som basföda här) o det skulle absolut inte vara dyrt. lisa blev galen av bristen på mat så hon  o oliver åt lite på lasse på hedens gaukök;) gourmet mat? mohaha. vi hittade självklart ingen restaurang och fick glatt sätta oss på tåget hem till falköping där det blev en pizza på eldorado. (as usual) nåja, det var gott det med o billigt o bra :P

    sen blev det övernattningspartaj hos maria. vilket var kalaskul, vissa piggare än andra. ( vilket inte inkluderar mig som helst ville sova) men det var mysigt o kul. i morse traskade jag o lisa hem till oss, åt frukost, satte oss på balkongen och solade, det är ju helt sjukt vilket vackert väder det är :) har suttit där o bränt fläsk sen 12 till halv fyra, japps inte bra för huden inte men vi har fått färg :D fula, vita ben BORTA! eller nåja, iaf framsidan av dem, min baksida är fortfarande kritvit. hehe. sen kollade vi på Greys anatomy, för femman funkade itne i onsdags. vi höll på att dö då :P o nu sitter jag här o är hungrig igen. ska snart grilla på en liten kulle här borta. myyys. 

    Helgens bästa: 
  • text på löpsedel, "svenskar dricker 33 miljoner liter sprit per år"  alla, "jääävlar!" lisa: "vadå, per person då eller?" haahha :) lisa är skön hon.
  • döma matcher, jag lisa maria utgör inget vidare trovärdigt team o maria tkr om att ställa till cirkus ;)
  • fredagens middag
  • jag råkade spotta tuggummi på en förbigående tant, ngn pratade om godis o jag var ivirig att trycka i mig.
  • plus alla kommentare folk har sagt ;)

bilder finns på http://linnenglund.bilddagboken.se värt en titt !;)

så, haft bäst helg med falköpings bästa. tjuhu, ta hand om er allihop. ska ut o grilla nu!

love.

"livet mäts inte i sekunder, utan i ögonblick som får en att tappa andan."




påsk.


ja, påsk vart det med, eller den är ju typ över nu. har vart ett bra påsklov o en bra helg. det är himla mysigt med påsk tkr jag, speciellt all mat ;) o allt godis, fast har ätit alldeles för mkt nu så efter den här veckan ska jag inte äta något på väldigt länge. jag ska iaf försöka o det är väl det som räknas ?

idag, hemsk bakis-dag. trodde seriöst att jag skulle dö i morse, men det gjorde jag ju inte o nu mår jag faktiskt hyfsat bra. gårdagen, var i smålandsstenar o träffade nytt folk vilket var trevligt, träffade gammalt också, matilda var där ! :) kul det var att träffa henne.

well, idag då, vi skulle bege oss till farmor o farfars stuga för att vara lite sociala, själv såg jag ut som ett lik och ville helst bara gå o gömma mig. men men, allt var ju självförvållat så det var bara att följa med. utstyrslad i mjukisbyxor o mjukiströja plus mina klackisar ( hade alla skor hos mami) gav vi oss iväg. notera att detta fortfarande var tidigt på dagen och mitt tillstånd fortfarande var instabilt. vägen är hemsk, kurvig o guppig o allt annat hemskt man inte vill råka ut för en sån dag. iaf, mina tankar var ungefär "linn du mår bra, okej ett gupp(svälj), det här klarar jag, en sväng(svälj, svälj) det gick det med, oh my... en RONDELL! (jeeeeesus!)" okej jag klarade det med, pappa gasade o höll på o jag var riktigt illa ute ett tag men tillslut vart vi framme. låt säga såhär, mina kusiner var där o jag kände mig totalt socialt missanpassad. jag hade inte så mkt ork att prata. men tkr om er ändå :) håhå. jaja, bekännelser... pappa o mamma, eftersom ni nu ändå läser här, jag vet. tkr om er ;)

men nu mår jag som sagt bra, har kollat på hockeyn med pappa o ätit suverän mat! :) linköping vann, hehe. där fick pappa, vägrar hålla på samma lag som honom. annars håller jag på frölunda, men de vill jag inte kommentera i år. sen kollade jag på två filmer o nu är jag trött trött trött, sängen känns otroligt lockande må jag säga. imorrn ska jag hem till falköping igen, trevligt! :D o så ska jag o papi till borås först o sen christina, mys. ska försöka övertala henne att hon har tur som får åka till spanien o att jag skulle dö för att få göra det. men hey, vadå, det är ju varmt i sverige ? okej.. nu är det snö, HATAR snö. brrrr.

so long, take care.


april, april underbara månad. :)

jaha ja, så vart man hemma nu igen. :) alltid lika trevligt, tro det eller ej men ibland är det faktiskt väldigt skönt att komma hem till den här lilla hålan. haha, fast det går inte alls särskilt länge innan mami o papi börjar tjata på mig. snark. jag har ju lov, jag kan ju inte tänka på allt?

var i parken i fredags, hade lite förfest med folk här. trevligt! carro var på besök med vilket var ännu trevligare, så fredagen o lördagen spenderades med att umgås med henne. på kvällen blev det fjollfilm med tjejerna o vi svimmade tio ggr om allihop. är man tjej så är man, o ännu viktigare är man fjolla så är man. :) haha. det var iaf trevligt.

sedan dess, inte hänt mkt. tränade lite idag vilket var roligt. sen vart jag hos tandläkaren i morse med och fan vad jag hatar det. jävla idioter(ursäkta). men ärligt talat, jag var typ försökskanin på deras nya tekniska digitala utrustning och de hade otroligt svårt att dölja sin förtjusning över denna apparat. jag däremot hade svårt att dölja min motvilja till att ha den där tjocka plastsaken i munnen. jag hatar det, fick panik o höll på att spotta ut hela pluppen vilket i sin tur gjorde så att tandsköterskan fick panik och nästan skrek till mig att tappa inte den i golvet den är värd 52 000 kronor. jaha, tänker jag. vafan, här sitter jag med 52 000 i munnen när den där andra grejen funkat precis lika bra och de här 52000 kronorna kunde väl ha gått till ngt mkt bättre ? den gjorde ont iaf, speciellt när hon skulle ta kort långt fram i munnen och jag sa klart o tydligt till henne att jag inte kunde bita ihop munnen när den var där. tror ni inte hon försöker trycka ihop käken på mig då?! FAN! blev skitsur. men det positiva var iaf att hon tyckte att ja skötte mig bra och jag hade inga hål. tjuhu! :)

emma o jag har lallat runt i samhället idag i brist på annat att göra. det var trevligt, hittade inget men iaf. tryckte i oss lite onödigheter på linnéa och sen så köpte vi ytterligare lite på konsum. feta ska man vara! :) såg en massa underbara skor på skocompaniet och fick ångest för att jag är femtiotvå meter lång med båtar till fötter, men det gick över rätt snabbt och jag kom fram till att jag måste hitta några vårskor snart. jag är kär i allt som är rött. röda skor, väskor, t-shirts, naglar. ALLT! men det var som vanligt roligt att umgås med P, hon är alltför söt hon.

april med, älskar april. det är vår när det är april och jag fyller år med, kan ju knappast bli bättre? min bror lyckades lura mig igår med, att han o emelie ville ha med mig o en kompis till liseberg en helg. jag blev asglad för att min bror var så trevligt, men sen visade det sig till min besvikelse bara vara ett ruttet aprilskämt.. fan. haha. själv lyckades jag inte lura en enda människa. jag är inte så värst bra på sånt där.

ta hand om er folks!

" Where I come from, having a dream doesn't make you smart. Knowing it won't come true ... that does. " -ryan


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!