Have a little faith in me.


Den slog mig idag igen. Ovissheten om framtiden, om att inte veta vad jag vill eller vart jag ska ta vägen. Vad jag verkligen känner för att göra. Inte för vad andra tycker och tänker att jag ska göra. Det värsta är att jag inte har någon som helst aning. Jag känner mig bara hopplöst vilse bland de tankarna. Så jag valde att fly, med hjälp av en bok och några morötter. Sen städade jag lite, och om det känns bättre? Jo, för en stund iaf.

Snart dags för tester, sen solariet. (jag vill bli brun nu, nu ,nu) Tjuhu!


Wednesday





 You take my breath away.


'cause you're the storm that I believe in


Ge mig vår, tack!



Idag är jag nöjd med mig själv.
 ag är nöjd med att jag städat mitt uppochnervända rum och lyckats få det rättvänt igen. Jag är nöjd över att iaf planerat att plugga spanska ikväll. Jag är nöjd eftersom jag ska sola min bleka, vita kropp och bli en liten nyans brunare. Jag är helt enkelt nöjd med det mesta.
Kanske är det den här känslan som kallas lycka?

Imorgon är det våffeldagen. Funderar på att vara duktig och försöka mig på att göra några. Kan sluta i katastrof men om jag har tur kanske de blir helt underbart goda! Eftersom jag är ms. Positiv idag så tror jag på det senare. Nu ska jag pallra mig till träningen med Lajsa. Ciao!



Come fly with me, let's fly away.



dagens

bästa:
SOLEN! :)
sämsta: plugget
konstaterande: Det måste vara något fel på mig, jag är konstant hungrig.
citat: Är magen glad, så är människan glad!
godaste: För svårt val, men antar att det blir kvällens pannkakor!
skönaste: sängen!
mest deprimerande: Har läst ut min allra sista twilight bok...
känsla: Lycka!
sysselsättning: Äta, äta, äta, tvätta, plugga, skola, träningsmatch.
person: Mami!





Bara lukten gör mig svag.


I'll show you why you're so much more than good enough.


Uppdatering: Två landskamper vunna, ett matteprov kirrat, ännu en skolvecka avklarad, flera njutningsfulla sidor i min nyanlända bok lästa, besök av mor och syster, även papi, bror o emelie, överlevt en veckas pms och flera små utbrott (förlåt tobias!).

Nu: Helg! Vilket innebär att ta det lugnt och en resa till Örebro imorgon. Ska bli trevligt och intressant!! Ikväll spenderas tiden med mina underbara sambos.




I think that you could be the better half of me.


Ren lycka?

Projektarbetet är OVER! Så jävla skönt! Nu är det bara en liten individuell rapport som ska in sen är biffen kirrad så att säga. Grymma är vi brudar! Så efter redovisningen kände vi att det var dags att fira rejält, så vi slog till på en fika. En rejäl sådan också!

Ikväll kommer pappa på en snabbvisit, så blir väl lite käk och allmänt tjöt med honom. Sen bjuder helgen på två matcher; en allsvensk match mot Götet härhemma och sen en tripp till Skåne för att slå Svedala.

Min bok har inte kommit än, suck!


Vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig.


Måndag - studiedag. Jag måste plugga tusentals tal i min mattebok men det är så oerhört tråkigt att jag hittar på en massa andra saker istället. Provet på onsdag är inget jag ser framemot med andra ord. Behöver fixa det sista med projektarbetet också. Men det löser sig nog.

Helgen har vart bra härlig faktiskt. Spenderat massvis med kvalitetstid med mina favoritbrudar, det har ätits lite väl mycket av det goda och sen, eftersom allt inte kan vara bra, så hanns det med en förlust mot vallentuna också. Men vi får hoppas att vi avslutar det hela bra nästa helg mot svedala istället!

Dags att ta tag i livet ?



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!