Autumn is here.


Hösten är här. Om jag är redo? Nej inte alls, inte ens lite.

Idag har jag sökt jobb, skulle vara gött och få lite extra arbete faktiskt! Hoppas på positivt svar iaf!

Och imorgon ska jag och Emelie troligtvis gå på Core. För vad gör man inte på sin enda träninglediga dag om inte tränar ännu lite till ? :) Hoppas att det blir det nu, så kommer jag kanske i form till beachen 2010 :P

ciao!



It must have been my lucky day.


Häromdagen fick jag ett brev från mina två bästa vänner som är ute och upptäcker världen. Hur stora är oddsen att man efter en jobbig dag kommer hem och inte bara får ett, utan TVÅ brev från de man saknar som allra mest! Jag blev mycket glad iaf. Carina hade skickat ett mkt roligt kort (fattade dock inte om det var ett skämt eller inte, de där kakorna alltså? jag är usel ;)) och berättade för mig hur Skottland var. Liiite konstigt tyckte jag ändå att det var att hon faktiskt klarade av ungarna! ;P Saknar dig så Carina!

Kartan hade också skickat ett fint brev, blev faktiskt lite tårögd. Det var sådär alldagligt om vad vi brukade göra tillsammans och nu inser man att just sådär kommer det faktiskt aldrig bli igen. MEN jag har berättat för min käre bror om våra planer karin, och han tyckte inte att det lät så hemskt! Så när du kommer hem sen vet du vad du har att göra! Carina skrev dock att jag inte behövde skicka ngt tillbaka (hon känner mig alltför väl), jag tycker mycket bättre om det här smidiga sättet att skicka saker på!

Ni är så bra!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!