Vacaciones!

Nu, efter 4 veckor har jag ÄNTLIGEN semester! :) Helt underbart! wiiihiiii!
Semestern börjar nu med en tripp till Christina med papps o Peee, imorgon bär det av till Falköping för lite 18års partaj för Emelie, Lisa & Halle. Söndagen far jag vidare med karin till Lovan på Orust för några dagars lek. Eventuellt fortsätter jag min tripp på torsdag ner till Emma i skummeslöv och har det lite kalas. Vi får helt enkelt se vad som händer och hur länge plånboken räcker.

På tal om plånböcker läste jag i ngn tidning att om man har proppfullt med kvitton i sin plånbok kan det tyda på förnekelse. Att man liksom inte vill kännas vid att man köpt allt det dära. Då gick det en såndär rysning längs ryggraden på mig, för jag är precis sådär. Min plånbok är precis sådär och hittar jag några pengar/sedlar i den är de lika skrynkliga och ihopknycklade som kvittona. Jag är totalt hopplös. Men jag ska bli bättre, jag har faktiskt just för tillfället rensat åtminstonde halva plånboken på kvittosbollar. Och det är väl positivt, eller?

Hursomhelst, dags att åka! :)



Workin' 9 to 5, what a way to make a livin'.

"Tumble outta bed
And I stumble to the kitchen
Pour myself a cup of ambition
And yawn and stretch
And try to come to life"

Så är det, att jobba. 7 - 16, varje dag! Men nu är det bara en vecka kvar till den efterlängtade semestern!
Så, vad har jag då gjort på mitt stimulerande jobb? Hm, kört truck, kört truck och kört truck. Däremellan har jag bandat en jävla massa korealådor och trots att jag vill ha något att göra så börjar de gå mig på nerverna nu. Har svept och plastat ett antal rullar folie, sopat, sopat och åter sopat det skitiga industrigolvet för att flera gånger om inse att det är omöjligt att få det rent. Men det är pengar mina vänner och ja , vad gör man inte för pengarna?

Konstaterande under mina snart 4 veckor som industriarbetare;
- våga ALDRIG underskatta kaffet. Dagens höjdpunkter är kafferasterna/ursäkterna för att slippa jobba en stund
- Arbetarna är underdogs som på ett eller annat sätt inte tkr särskilt mkt om sina chefer, bara just därför att de är chefer
- Allt kan tolkas snuskigt, och allt tolkas snuskigt även om det inte är det.
- Att hälsa på personer 120 ggr på en dag, det är sånt man ska göra
- Det blir aldrig rent, hur mkt man än sopar
- Har du inte något att prata om, prata om någon
- Lastbilschaffisar kan ha sveriges sämsta morgonfrisyrer & sveriges sämsta klädstilar, de kan heller inte ett ord engelska utan viftar lite tafatt med händerna och på något vis förstår någon direkt. (inte är det jag)
- och en hel massa annat som jag inte orkar skriva

so long!



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!