Autumn is here to stay.

Så nu är den här igen, den kalla, ruskiga, regniga, blåsiga och allt mörkare och mörkare hösten. Och ja, jag blir bara deppig när den kryper sig på, kalla morgnar med sönderfrusna fingertoppar och illröda nästippar. Jag är inte redo än, jag har inte fått nog av sönderbrända ryggar, kliande myggbett och grillade fläskkotletter. Jag har inte tröttnat på sand mellan tårna, saltvattenhår och underbara sommarkvällar. Jag har inte använt mina shorts o kjolar o klänningar för mycket för att längta till höstkläder. Jag vill ha sommar fortfarande, jag vill inte ha detta ständiga mörker och regniga dagar. Och även om det nu lyckas skina några ljusstrålar på vårt avlånga land kommer det ändå att vara svinkallt. Vad hände med sommaren 2007? 
     Men nu är den här, och ja hösten kanske skulle kunna vara mysig men vid närmare eftertanke kommer den bara att bestå av frusenhet, blöta fötter, mörker mörker mörker och jag - ensam. Okej, jag är lite dyster för vid sånna här höst-kvällar skulle det faktiskt inte sitta fel med en varm hand vilandes runt mina frusna. Det skulle inte vara så pjåkigt att förlora sig själv i någon annans varma ögon. Well, jag ska sluta tjöta nu. Men höst? nej tack!

Är hemhemma nu, har fått mamma-vård  vilket var suveränt. Plus att min supersöta lillasyster har överöst mig med så mkt kärlek att jag nästan spricker, även fast det borde vara tvärtom. Men jag antar att det faktiskt var ömsesidigt, för jag var ganska duktig på att visa min syskon-kärlek jag med. Att en så liten människa kan sprida så mkt lycka är alldeles fantastiskt, när hon lägger sina små händer på min kind o säger; " jag älkar dig linn" vad mer kan man göra än att smälta? Hon dömer inte, kanske för att hon inte än förstår så pass mycket. Men ändå jag kan vara på hur dåligt humör som helst men hon kan ändå få mig att le. :)
        Nu ska jag snart äta våfflor med papps, Danne o Emelie. Sen blir det till och ta de lugnt för imorn är det träning igen, ingen skola dock. Den pallar jag inte ^^.

Förresten är jag fortfarande kung på vägen. Okej om pappa blir lite sur på mig för att jag kör för fort över farthinder, rondeller o råkar köra på andra sidan vägen ibland. Men jag menar, det är ju inte lätt att hålla koll på allt. xD Det är iaf kul och jag tackar pappa som vågar åka med mig och som låter mig köra hans bil som antagligen snart kmr falla sönder ännu en gång. Men ska göra mitt bästa för att den ska hålla sig hel. :)


Raindrops keep falling on my head...

Måndag igen. Känns som att det alltid är måndag när jag skriver här, men har ganska mkt tid på måndagar. De är rätt ljuvliga faktiskt, har bara två lektioner och idag har jag inte någon träning heller. Fast idag känns det inte som en ljuvlig måndag trots allt och varför har jag ingen aning om. Men jag antar att vissa dagar är bättre eller sämre än andra. Att det regnar idag gör ju inte saken roligare direkt. Men jag ska inte klaga.

I helgen gick det hyfsat. VIssa matcher spelade vi kanonbra och andra spelade vi inte ens volleyboll. Men det var kul iaf. :)

Saknar Carina och alla våra myskvällar, trots att hon har blivit en såndär nyttighetsnisse som bara käkar morötter och jag får sitta där o svulla choklad själv. Har funderat på att bli lite nyttig själv, men sen.. nej jag skulle aldrig palla. Finns alldeles för mkt godsaker här i världen. Fast igår tänkte jag faktiskt vara nyttig, men inte fan gick det när EMma tvingade ner mig till ICA o lät mig stå o se på när hon plockade lösgodis. Då var trycket för stort så jag var tvungen att köpa lite (A). Men jag köpte inte mkt och åt knappt upp hälften så jag är ju på väg mot rätt håll iaf.

Snart spanska, ska spela in vår dialog. Dags att fila på skådespelartalangerna. ;)


Life is gooooooood!

Linn är glad o på kalashumör, trots att hon känner sig lite småsliten. Men vad gör väl det när det är fredag ochman har alla små filurer som man tkr om runtomkring sig? absolut ingenting :) plus att imorrn så ska vi till borås o spela knallecupen, hoppas det blir kul vilket jag tror att det kommer. o nu har vi gjort en suverän pasta-sallad med massa tjofs i. Eller ja, tjofset är typ pasta & kyckling, men ändå den är god !

o snart kommer karin hem med en chokladkaka till mig ! Ikväll är det svullo-kväll och jag tkr faktiskt att jag förtjänar den eftersom jag lyckades motstå ett ballerinakex igår. Det är faktiskt väldigt duktig om man är som jag.

well, imorn får jag träffa mormor&morfar, ida, mami o papi. Bror den jäveln skulle jobba så han lär man ju inte se, vilket inte är så ovanligt. Saknar dock min käre bror, han är trots allt rätt bra :)

so long. ; )


Monday morning; hesitate, I can't get out of bed.

yes, den här morgonen var det så jävla segt att gå upp. snoozade alldeles för många ggr men snabb som jag är hann jag med allt jag skulle ändå. Jag har faktiskt, tro det eller ej, tvättat. Så nu hänger det en massa rena trosor o strumpor på tork. :) Vilket är en ganska så skön känsla, man känner sig duktig. På tal om att vara duktig så har jag även denna termin införskaffat en kalender. Jag hade nämligen planer på att bli duktig och ansvarsfull men jag lyckas på något sätt glömma den där lilla boken och allt som står i. Ja, egentligen skulle jag inte alls sitta här framför datan för egentligen har jag en sisådär tusentals läxor att göra inklusive tyska och Gerdan kommer inte alls att bli glad om jag inte gjort den. Men, jag orkar inte nu.

I helgen vart jag o Emma i jkpg med familjen pettson. Vilket var himlans trevligt , shoppade lite och det bästa av allt är att jag har mkt pengar kvar trots någorlunda dyra inköp :) Det känns så bra med pengar, måste se till att kunna jobba lite ngn ledig helg. Efter shoppingen bar det hem till Gislaved där det regnade i princip hela tiden. Tiden spenderades med mamma o lillasyster, vilket var skönt.

ska snart tillbaka till skolan, har en lektion kvar. Sen hem igen o sen blir det träning. Jag ska bli muskelknutte ^^ haha, lr inte. Men i år börjar jag tänka på beach 08 redan nu, så då måste man ju bara lyckas?


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!