Nu har jag frusit allt för länge, jag ska inte vara kall nått mer.


Fredag - älskar verkligen fredagar. Trots att jag inte jobbar så känns fredagar alltid bra. Folk är så glada på fredagar! Igår var jag i skolan och idag tänkte jag plugga, för på en och en halv timma blev mitt liv plötsligt väldigt stressigt. Men har ännu inte fått mina böcker så får vänta lite till innan jag gnuggar geniknölarna.

Klantig som jag är bjöd gårdagen på en pinsam händelse. Jag skulle ta mig upp till klassrummet som ligger på tredje våningen och självklart tar jag trapporna istället för hissen (vardagsmotion!). MEN mina stora fötter är överallt och halvvägs upp faller jag rakt framför en kille, bakom mig hörs skratt från flera stycken. Jag ställer mig upp och bokstavligt springer upp till klassrummet. Ibland undrar man om jag ska lyckas komma ifrån min klantiga sida?

Gårdagskvällen spenderades med Palle o hennes vänner för lite popquiz på hotellet. Jag var inget vidare på det där med artister och var inte till någon större hjälp. Men det var trevligt iaf.

Ikväll är det träningsdags och ladda inför matchen mot Svedala imorgon! Lite fredagsmys blir det med ikväll :)






At the end of the day faith is a funny thing. It turns up when you don't really expect it. It's like one day you realize that the fairy tale may be slightly different than you dreamed. The castle, well, it may not be a castle. And it's not so important happy ever after, just that its happy right now. See once in a while, once in a blue moon, people will surprise you , and once in a while people may even take your breath away.



Vinst!


Vinst blev det och tre goa poäng! Dock fick vi en riktigt seg start. Det började med att domaren var 40 minuter försenad och vid det här laget hade jag redan börjat bli hungrig igen. Haha. Första setet stressade vi och vi gjorde lika mycket poäng till hylte som till oss själva. Vi hade nog inte riktigt insett att matchen tillslut hade börjat.

Hursomhelst skärpte vi till oss i andra set och kunde vinna både de och de två resterande. Kändes så skönt att vinna tre poäng trots att vi inte gjorde ngn toppmatch. Alldeles för många misstag var det igår, men vi vann iaf och det var huvudsaken. På lördag är det Svedala som gäller!!

Nu är det snart dags för mig att ta bussen upp till Jönköping för att aktivera mina hjärnceller!



Derbydags!

Gameday.  Börjat matchdagen med en morgonpromenad med Amanda i snöyran. Mycket trevligt! Nu sitter jag här framför datorn och försöker få upp värmen igen. Senare ska jag käka lunch på Carlssons och sen borde jag plugga lite inför imorrn, meeen jag har inte fått mina böcker ännu så jag antar att jag får ta det lite lugnt med gott samvete. (?)

Ikväll är det match mot Hylte/Halmstad. Ska bli kanonkul!! Är mycket, mycket taggad!! Tyvärr var Jessicas knä inte bra, så det suger. Tycker inte om knän. :( Men hon ska sitta på bänken o heja på oss!! :)



I want to be the one to walk in the sun.


Måndag och idag börjar mitt nya liv. Jag har bestämt mig. Den mer ordningssamma, organiserade, duktiga Linn är nu på intåg. Ja, jag har gjort det förr - och jag har misslyckats varenda gång. MEN som jag ser det, ju mer jag försöker desto mer förbättring varje år. Ett litet steg i taget.

Idag har jag alltså städat, tvättat och betalat lite räkningar. Jag har beställt nya böcker till den nya kursen. (vilket suger, men måste göras) Funderar på att åka och fixa ännu mer, men får se vad jag känner för.

Idag håller jag alla mina fingrar och tår för att det ska gå bra för Jessica hos läkarn. Vi vill inte ha mera knäskador i laget!! Men förhoppningsvis går det bra för henne.



It's just a ride.


Matchen igår är egentligen inte mycket att säga om. Vi var inte riktigt redo och de var bättre än oss. Det är dock ALLTID lika tråkigt att förlora - speciellt när man inte vill se sig i den där omtalade spegeln efteråt. Men nu blickar vi framåt. Onsdag är en mycket viktig match och då ska vi minsann vara mer än redo. 

Idag blir det kanske en tripp till hylte med tjejerna för att kolla lite volleyboll. Annars är det rätt lugnt, vilket är skönt. Kanske ska försöka skicka in några CV.. Får se vad jag får ork till.

På tisdag ska jag och amanda antagligen till isaberg. (och nej, vi ska inte åka skidor) hahaha. Vi ska gå in väldigt seriöst för det här med pulkaåkning!


I still believe in summerdays.


Framåt, bara framåt min vän.


Fredag igen. Veckorna bara rusar förbi. Den här veckan har jag avklarat en tenta så nu är det lite lugnt till nästa. Jag har också lyckats börja knåpa ihop lite CV, snart dags att börja söka jobb för sommaren!

Imorgon är det dags för match mot Katrineholm. Vi är sååå taggade! :) Doris Perkins kommer till "stan" idag också! Det blir så kul att träffa denna omtalade kvinna ;)

Nu ska jag äta lite och sen avnjuta min utsökta kladdkaka! (min nyttiga period börjar snaaaart)


Take only what you need from it.

Nytt år igen - och SÅ många nya möjligheter. De är lite för många för att min hjärna ska orka bestämma sig för vilken väg jag ska välja. Men bra blir det nog minsann i slutändan ändå! :) hade ett himla bra samtal med min mor i onsdags. Det var till stor hjälp och den här sommaren kan inte bli annat än kalas!

Karin var här i helgen och försökte klura ut vad hon skulle göra. Jag vet inte om jag var till ngn större hjälp men det var skönt att ha henne här - som alltid. Match vart det igår med, och vi vann! Så himla skönt, det behövde vi verkligen.

Tenta på onsdag också, vilket jag borde sitta o plugga på nu.. Sen blir det kåren med klassen! Nu dags att äta och sen är det dags för gymmet och träning!






I'm not afraid of anything in this world, there's nothing you can throw at me that I haven't already heard.



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!