Let me fall, even if I hit the ground.

Sitter på Tannerfalks rum nu eftersom mitt internet vägrar att fungera och jag inte har varken lust, ork eller tid att ta tag i problemet. Dagen startade med en hurtig promenad (klockan ÅTTA på en studiedag!) med kompanjonerna Karin och Lisa bort till PA:s för inhandling av lite frulle, det bar sedan vidare av till mössebergsbagarn där vi köpte nybakt bröd. Sex kilometer senare och blöta ända in på kroppen (Ja, det regnar i Falköping precis som vanligt) fixades det en mysig och gigantisk frukost.

Efter det, matteplugg sedan tester. Vilket gick helt okej. De sista timmarna på dagen har spenderats med min kära vän Lisa, pannkakor, nyponsoppa o glass. Och inte att förglömma, det kära matteplugget! urk. Mitt huvud dödar mig.

Men tack gode gud för sådana som Lisa som får världen att bli så mkt ljusare! :)


Måndag - igen!


Tiden rinner iväg och jag, jag gör absolut inget alls. Vikki jag börjar förstå det där med att inte ens ha ork att bry sig, på något sätt löser sig allt ändå. Just nu sitter jag med ett spanska arbete, vilket iofs inte är så jobbigt. Jag ska skriva om tjeckien resan. Men det är lite jobbigt när man får sitta och slå upp vart och varannat ord och grammatiken inte är hundra. Det är svårt att bli nöjd då.

Iallafall var tjeckien kalasbra. Kanske blev det en hel del för många matcher förlorade och för mkt folk skadade, men vi hade ju roligt iaf och den här gången kändes det faktiskt som att det var huvudsaken. Elin Warner gjorde ett grymt jobb som coach också, henne beundrar jag verkligen. Prag var lika vackert som jag kom ihåg det, aningen kallare kanske. Killarna hittade ett sexmaskinsmuseum och hade kul en stund. Jag tycker om oss 90.or så mkt. Det känns läskigt att tänka att vi inte har långt kvar här. Satt och tänkte på det nu när det spelades NM här. Jag vill verkligen ha allt det där framför mig, ännu en gång. Men men , grattis till killarna som vann guldet! :)

Så, några dagar kvar, sen HEM !

(och Carina, du anar inte hur mkt jag hade viljat se Coldplay med dig, med oss, sådär som det ska vara. Det gör ont i mitt konserthjärta. )



Tjeckien, here we come!

Yesbox! Ikväll drar vi nittior till Tjeckien. 20 timmars (galen?) bussresa, promenad i Prag och sen spel ute i bushen. Kan det bli mkt bättre? Nix. Behöver dock packa klart nu, plugga lite extra o allt sånt där TRÅKIGT som jag inte orkar bry mig ett piss om just nu. Jag har bestämt mig, jag tar det som det kommer. Jag ska njuta av att gå i trean, av att vara med dem jag tycker om och som får mig att må bra. Och när man njuter har man helt enkelt inte tid med att bekymra sig för så värdsliga saker som att man ligger efter lite i några ämnen. Livet består ändå av för många måsten och borden.

Igår var det premiär för min och karins bingolottokväll. Vilket gick sisådär. Det blev ingen volvo s40, ingen resa till varken malta eller Oman, ingen mobiltelefon och inte ens en ynka bingolott lyckades vi vinna. Men bättre lycka nästa gång antar jag ;) Knallecupen i helgen lyckades vi kirra ett silver, efter ett helt SJUKT domarbeslut förlorade vi 3:e set. :/ Jag är nog förföljd av silver. isch.

Hursomhelst, dags för veckans enda och sista lektioner! 


Let us not behave ourselves tonight.

Torsdag.

Hemkommen från NM på Island. Vilket underbart vackert land, naturen var verkligen sådär så man tappar andan. Någon gång ska jag tillbaka och se mer. Hursomhelst gick det bra på island, ett silver är ju faktiskt inte så pjåkigt även om det alltid är surt att snubbla på mållinjen. Men jag hade kul, en rumskamrat som Pirre kan man ju inte ha så tråkigt med. En hel del snack, en jävla massa koppar kaffe och efter att vi sett VALAR(!) så var humöret på topp. En hejarklack som hette duga hade vi med, trots att det blev liite mer pengar än räknat för vissa kanske? ;)

Nu är man back in track här i Falköping för en stund. I helgen blir det knallecupen i borås och på måndag bär det av till Tjeckien! Ska bli så kul! Schemat är späckat framöver, när vi kommer hem är det dags att funktionera U-17 NM. Sen börjar proven dra igång i skolan med. Hemlängtan börjar krypa sig på nu också. Mamma är starkt efterlängtad och det är även hennes nya bil! :)

Snart dags för lite Español och sen lite tråk, sen TRÄNA!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!