come away with me.

falköping, regn, läxor. tja, som det brukar vara häruppe med andra ord. men samtidigt är det väldigt skönt att vara här med alla små söta filurer. har ett nytt rum i också, som jag trivs super i. Så bor jag med Lisa o Lovisa med, trevlans. : )

i lördags vart vi i gbg på liseberg, det var jättekul! :) ja o lisa höll på att dö i uppswinget o höjdskräcken. men ändå, vi överlevde iaf. :)

har ingen ork till att skriva ngt, saknar gislavedsbrudsen dock.
ciao!


Heaven forbid - The Fray

Twenty years it's breaking you down,
 now that you understand there's no one around.
Take a breath, just take a seat,
you're falling apart and tearing at the seams.

Heaven forbid you end up alone and don't know why
Hold on tight wait for tomorrow, you'll be alright

It's on your face, is it on your mind,
 would you care to build a house of your own.
How much longer, how long can you wait,
It's like you wanted to go and give yourself away.

Heaven forbid you end up alone and don't know why
Hold on tight wait for tomorrow, you'll be alright

It feels good. Is that reason enough for you.
It feels good. Is that reason enough for you.

Heaven forbid you end up alone and don't know why
Hold on tight wait for tomorrow, you'll be alright
Heaven forbid you end up alone and don't know why
Hold on tight wait for tomorrow, you'll be alright

Out of this one
Don't know how to get you out of this one,
don't know how to get you out of this one,
Don't know how to get you out of this one,
don't know how to get you out of this one


Middag á la farmor.

yes gott folk, idag eller ganska snart faktiskt ska jag bege mig till min underbara farmor&farfar och äta lite av farmors utsökta mat. Matvrak som jag är smäller jag alltid i mig alldeles för mkt av det goda men som många förstår, speciellt när man snart är bosatt i Falköping igen är hemlagad mat ingen garanti. Så nu gäller det att passa på för snart är det tillbaks till nudlar, Eldoradopizzor och once in a while lite pasta. ;) Farmor är helt enkelt en himla bra filur när man är sugen på att tjöta lite och som pricken över i så blir det alltid en liten kopp kaffe o en bulle. :) Inte för att jag säger att hon inte skulle vara bra utan kaffet o bullen, men som sagt heter man Linn vinner man helt enkelt en eller två extra poäng för sånt.

Förresten går mitt övningskörande hyfsat bra nuförtiden, har inte riktigt fått kläm på allt. Det är faktiskt himla mycket att tänka på - och samtidigt dessutom! Men jag har kört på ganska bra, ända till Borås och även till Ullared. Även om Ullareds-resan resulterade i ett punkterat däck så var det en ganska lyckad resa. Jag och bilar är ingen bra kombination, jag lyckas alltid ha sönder dem. Men nu har det inte hänt något på ett tag. Peppar, peppar ta i trä. ;)


there's no such thing as justice.

Vissa saker får mig att må dåligt. Inte illamående-dåligt, utan mer vad-är-det-för-värld-dåligt. Råkade zappa fram en kanal om hollywood stjärnor och deras tusentals operationer. I morse var det ett annat program, om alla deras tusentals dieter. Inte nog med att vi beundrar dom, utan vi vill se ut som dom också. Vissa av oss skulle kunna dö för att vara i deras sits, men jag menar; vad är äkta ? Inte deras näsor, deras kroppar och hey, vi vet inte ens hur de är som personer. Men ändå, ändå vill vi så gärna ha deras liv. Pengarna, festerna och ja, alla killarna såklart! Men när går det för långt egentligen ? Är det när en etthundrasextioåttacentimeters-kvinna inte väger mer än 45 kilo? Eller när en nioårig liten flicka vägrar äta o väljer att svälta för att det enda hon ser på sin kropp är lager av fett som för resten av omvärlden är tunnt skinn och sylvassa höftben ?

Vi här i västvärlden har ett överflöd av mat och ja, vissa missbrukar det på det andra sättet och äter alldeles för mkt. Men många, och alldeles för många väljer att inte äta. Förfan det finns ju barnungar som kan räkna kalorier bättre än de kan alfabetet och om inte det är sjukt, vad är ? Det är en sjuk värld, för inte fan blir man tjock om man äter en eller två kakor, och inte fan behöver man springa tiotusen meter för att man en gång råkade äta en onyttig sak. Visst, man ska inte proppa i sig onyttigheter varje dag. Men man kan äta vanlig mat i normala portioner utan att få en massa dåligt samvete på grund av något jävla ideal.

Det finns folk som skulle kunna döda för mat. De skulle inte förstå vad det var vi höll på med här. Det är många vars liv går ut på att få fram åtminstonde lite mat, så att de överlever natten. Men vi, vi vill inte äta. Vi är rädda för att vågen ska visa ett eller två kilo mer än det vi hoppas på och om den gör det är det bara dags att träna igen, att äta lite mindre eller kanske prova ngt nytt mirakelpiller. Besatthet, det är namnet. Besatta av ngt som är så onaturligt och får så många människor att må otroligt dåligt. Jag menar, det är en vikt. Om den inte är onormal, över eller under, behöver man inte sträva efter något annat än att hålla den och vara glad för det. Det finns så många andra problem som är mycket viktigare än de vi på något sätt ALLTID fokuserar på. Som sagt, allt det här är så patetiskt och jag var bara tvungen att säga vad jag tycker om det. :P

"there's so much darkness in the world"

ideal?verklighet?
Idealet ?                                 Verkligheten?



Did you give the world some love today, babe?

Jaha ja, nu är det cirkus en vecka kvar till hemflytten till falköping. Jesus vad sommarlovet har gått snabbt och trots det har jag inte gjort något alls. Jag har knegat hårt på Gislaved Gummi och  tja, det är väl i princip det jag har gjort. Med vissa undantag förstås. :) så, tvåan nu då. Hoppas det blir ett bra år, jag menar... man fyller ju arton o allt så det kan ju knappast bli dåligt? O träffa alla mina godingar igen.

Idag.. hm, jag borde verkligen verkligen pallra mig till gymmet. Men jag pallar inte, har istället slukat fyra-fem OC avsnitt och nu har jag kollat klart på boxarna. Så, jag antar att det är dags för verkligheten igen. :P haha.

so long.



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!