underbara påsk, o LOV!

yes, äntligen lov igen.nästan tio underbara dagar ledigt! ska bli så jävla sköönt :) hehe

nåväl, denna veckan har ägnats åt tester o skit.. vissa gick sämre än andra och ja, spänsten ska man kanske inte ens kommentera.. blev pissed off! men jaja, nästa gång når jag 5 meter! mOHAHA lr inte, men iaf ;) skönt att det är över för den här gången. är inte bra på tester, blir så nervös och ja jag är jättetöntig, men vafan.. haha.

ska hem idag, snart faktiskt.. får inte missa tåget :P haha. å träffa min underbara syster, bror o mami. papi är hos chris så.. o så kommer CARRO! :D vilket är ett stort stort plus! sen ikväll blir det fest, så då får jag träffa alla andra underbara filurer. tjuhu!

emelies födelsedag.. saknar min blondin alltför mkt vissa dagar. vad hände med oss? :S iaf, GRATTIS!! saknar dig gumman.

måste rusa nu, iiiiiiiih!

"trying to be someone else is a waste of who you are"  - Kurt Cobain


freitag.


äntligen, äntligen fredag. gud, vad skönt det är. varenda vecka är fredagen lika underbar. fast den har blivit lite av en tvätt och städ dag nuförtiden! eller ja, jag har ju inte städat idag men tvättat har jag gjort. massvis av rena kläder, älskar det. man ska inte ta saker o ting för givet, speciellt inte toapapper! i veckan har vi torkat oss med lisas pappersnäsdukar. det funkar väl lika bra det men man kan faktiskt sakna toapapper mer än vad man kanske tror ;) haha. men nu har vi massvis med underbart toapapper :)

igår städade vi hela lägenheten sen belönade vi oss själva med manikyr, ansiktsmask och vackra ben. :) men jävlar vad det stank från våran diskhög, isch. vi är så skabbiga här.

gårdagens hetaste samtalsämne var huruvida vi ska flytta till 23:an eller inte i tvåan. Det räckte med att Martin sa att vi skulle städa våra lägenheter för att 91:orna skulle komma o kolla på dom, sen var allt snack och luskande igång. Martin sa däremot att han inte visste någonting så fick ändå inte reda på hur det var. Men det mesta pekar på att det blir vi som får flytta. Har lite smått skräck för 23:an, är inte så fräscht plus att ngn snackade om att det funnits råttor där. iiiiiih! jag kmr dö isf.:P haha. men men, får väl reda på hur det blir snart.


"Time flies. Time waits for no man. Time heals all wounds. All any of us wants is more time. Time to stand up. Time to grow up. Time to let go. Time. " -meredith



du får gärna komma hit och skrämma mörkret.

IT'S SPRING! underbar blå himmel o en stor, gyllene sol! kan det bli mkt bättre än såhär? knappt. älskar våren, de första solstrålarna efter månader med snö o minusgrader. Då man spenderat mer än hälften av veckan inomhus och allra helst under täcken och filtar, då man vägrat att ens titta ut genom fönstret och endast skymtat dagsljus genom skolans smutsiga fönsterrutor. Men nu, nu vaknar man på morgonen innan klockan ens hunnit ringa för att fåglarna kvittrar och det är inte ens jobbigt att cykla till skolan. allt är så himla mkt lättare :) så snart ska jag bege mig ut på en promenad i solen med tjejorna. och jag är LYCKLIG! tänk vad lite sol kan göra ändå.. :)

det var väl inte så mkt mer jag skulle säga, mer än att jag är avundsjuk på min kusin som traskar runt i thailand o har tänkt o vara där i 2 månader. hm, jag vill med utomlands! grrr.

imorn är det elit-match, sen McDreamy dubbelavsnitt. lalalala, jag är en nörd -.-

"I don't want to take this life for granted like I used to do
I wanna love somebody, love somebody like you"



jag vill bara gå hem med dig (PUNKT)

pust, snacka om att vara trööööött! jag har typ inte lagt mig tidigt på veckan, har nämligen hittat en massa andra roliga grejer att göra. eller mja, suttit o kollat på tråkiga teveprogram med folket :) men men, sova får jag väl göra i helgen antar jag. jag ska hem till gislaved ikväll :) ska träffa min underbara mamma o syster o förhoppningsvis bror. sen ska jag ju självklart träffa alla andra trevliga prickar. ( typ vikki, carina ) haha. o mina gislavedssystrar (alias emma o malin) förstås, men dom är ju alltid där :)

så äntligen, har gjort klart lite prov nu. är ledig en hel vecka, sen är det två veckors prov igen. sjukt! men men, ska njuuuta hela nästa vecka. haha!

stort grattis till felicia o malin förresten, fyller år idag o malin igår :D vart lite kalajs med, alltid lika trevligt.

dagens

bästa:
ska hem o krama mami :)
sämsta: historiaprovet, vafan har det funnits så mkt kungar för?
konstaterande: jag är faktiskt en mästare på att tvätta o städa när jag väl orkar göra det ;)
citat: stå på dig, innan nån annan gör det.
godaste: frukosten, alltid favorit måltiden!
skönaste: sängen. :)
mest deprimerande: jag är hungrig o lat, dvs kylskåpet är tomt o orkar inte cykla till matsalen.
känsla: trötthet, glädje, sprallighet.
sysselsättning: tvättat, städat, studat o ätit!
person: malin! :)


"For a kiss to be really good, you want it to mean something. You want it to be with someone you can't get out of your head, so that when your lips finally touch you feel it everywhere. A kiss so hot and so deep you never want to come up for air. You can't cheat your first kiss. Trust me, you don't want to. Cause when you find that right person for a first kiss, it's everything." - alex

G.A börjar på onsdag igen! :) 



sunday, bloody sunday.


så vart den här helgen över med :) söndag idag, hat-dag. fast det har vart en bra dag. sov länge, suttit i hotline, killarna vann! så nu leder dom. tju! och tjejerna leder sin allsvenska med, kan ju inte bli bättre. o igår åkte vi till karlskoga, efter att vi snurrat runt lite hit o dit, som de ska vara när man åker med kalle ;) hittade tillslut o sen spela vi o vann. Fanny & Emmas sista seriematch med RIG också... så lite sorgligt för dom. Men dom spelade bra o matchen gick bra så :)

sitter på lisas rum o nördar mig nu, skulle egentligen pluggat. men palla... plugga är överskattat jag och lisa ska ändå jobba på konsum sen eller starta wokstuga. vi har inte riktigt bestämt oss än, men med tanke på gårdagens händelse kanske det där med kock inte riktigt är vår grej trots allt. Tror det lr ej, men jag o min kära lisa lyckades nästan tända eld på hela lägenheten, detta verkar dock hända alltför ofta. av ngn konstig anledning. skulle koka ris iaf, våran spis brukar alltid ta tusen år på sig innan den blir varm, men igår hade den bestämt sig för att vara snabb. men i tron om att det skulle ta ngra år innan det blev klart traskade vi upp till tobbe o oliver o satt där o tjatade. sen upptäcker jag att det luktar bränt o hej va vi springer ner för trappan, har nog aldrig gått så fort! kommer in i lägenheten som är typ totalt rökfylld, notera att lisa håller sig i bakgrunden! ;) jag skyndar mej o stänger av plattan och kastrullen ryker som fan. lisa öppnar fönstret och river ner en vas och vi har paniiiik. livrädda för vad vi skulle kunna hitta i kastrullen behåller vi locket på och trycker stenhårt, vet däremot inte varför vi gör det men vi fick nog för oss att det skulle sluta ryka då. bestämde oss för att ställa ut kastrullen utanför porten. skakade o kissnödiga av händelsen bestämmer vi oss ändå för att göra klart maten och det blir nudlar o wok o räkor som äts med pinnar i sällskap av tubb o oliv. :) några timmar bestämmer vi oss för att lyfta på locket, riset är nästintill svart och tja kastrullen hamnade i sopnedkastet.
sammanfattningsvis har jag o lisa lärt oss:
 - lämna aldrig mat på spisen även om den brukar ta 5 år.
 - lämna aldrig lisa & linn ensamma i ett kök
 - ät ALDRIG mer ris, åtminstonde försök inte koka det själva.

ohoj, det har vart en bra helg. jag skulle ju sluta äta en massa onyttigt med, men tja det gick inte bra det heller o nu är jag hungrig igen så. :)

" I always really wanted to be a cock" citat ur Offside som sågs i torsdags. :P MOHAHAH

Adios!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!