Ja se, det snöade...

Jag hoppas innerligt att vintern har tänkt att vänta lite innan den gör entre. Jag är inte redo för tjocka kläder, sönderfrusna tår och iskalla morgnar på långa vägar. För min del hade jag klarat mig bättre utan, förutom på jul då.

Hursomhelst, lägret är nu avslutat! Och måste säga att det gick ganska bra. Det var minst sagt en utmaning att få det att funka för 35 ungdomar som befann sig på helt olika nivåer. Vi gjorde iaf vårt bästa för att det skulle vara bra och fungera bra för allihop. Förhoppningsvis var de flesta nöjda. Jag är iaf väldigt glad att det är över. För så trött som jag var igårkväll har jag inte vart på väldans länge.

Idag: - träning m. elit! 
          - lagmiddag på mingus
          - dammsuga & städa...
          - tvätta
          - försöka plugga?

11.19 Jag hade fel, DET SNÖAR FORTFARANDE! Satt vid min kära dator när lovisa ringer och står vid porten och fryser. Som det snöar. Suck suck suck! Och jag har fortfarande ingen inspiration till att städa.

14.17 Städningen är nu klar! Så skööönt! Har dock inte hunnit tvättat och absolut inte orkat plugga. Gjorde precis lite suverän lunch och som lunchunderhållning travade Mr. Stranger förbi med sin hund utanför. Han brukar underhålla oss och det bästa av allt är att jag har paxat honom före alla andra ;P höhö.
 Snart dags för träning, ska bli skönt!



Innan mörkret faller ska jag lämna några varma rader.

höstlov?

Ja, här sitter man på lovet i Falköping liksom. Men sen så har man ju några av de allra bästa omkring sig också. Mina 2 L och Kartan förstås. Så vad gör vi då här? Jo, imorrn gäller det. Projektarbetet som vi snackat om i evigheter och som har känts flera ljusår bort  börjar imorgon. Då står det 35 förväntansfulla ungdomar här och vi ska lära de allt vi kan ;) Jag börjar bli lite smått nervis men vi ska nog kirra biffen.


En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?


Vi liksom väntar på en vårdag i november.


Jag är besatt. Eller vissa kanske skulle kalla det för beroende. Hursomhelst så har det ondskefulla sockersuget tagit över min kropp. Jag vaknar varenda morgon med tanken idag ska jag börja mitt nya liv men varje kväll händer det samma sak; en kaka, en godisbit eller glass. Och jag är körd. Ännu en gång. Jag måste sluta med det här. Nu, snart. Imorgon. Ja, imorgon lät bra.

Förövrigt gick matchen i Örebro igår rätt bra. Vi vann ett set iaf! Och det är ju inte så illa mot de regerande mästarinnorna. Hemhemma hos Karin vart det förövrigt mysigt, en suverän kycklingmacka, en kopp te, några godisbitar(ni ser ju!) och en film senare sov vi båda sött i hennes bäddsoffa.

Imorgon; MATCH!


Match!



 Ett samtal, om några timmar match mot Falköping. Och jag är mer än taggad! Det är alltid lika kul att spela match, oavsett med vilket lag. Idag ska de krossas! Och på fredag är det rig B vs. rig C. Kan det bli bättre liksom?

Ja tydligen, för imorrn är det match igen! Mot karins hemmastad Örebro med elitlaget. Måste erkänna att jag börjar bli smått nervös. Men taggad, såklart! Hursomhelst ska jag iaf stanna i Örebro med Kartan och åka hem på torsdagmorgon. Frågan är hur Karin ska kunna visa mig hur bra Örebro är på bara en natt? ;P



Måndag morgon?


dagens

bästa:
sovmorgonen till 13.10.
sämsta: det pissiga vädret.
konstaterande: papi är allt bra han, nu kan jag knappt vänta tills jag får laga mat :P
citat: Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken.
godaste: Har bara ätit frukost än så länge, så frukosten antar jag.
skönaste: Duschen
mest deprimerande: Vädret och saknaden efter mor .
känsla: Avslappnad
sysselsättning: Smallville-tittande, snart mattelektion & religion, sen TRÄNING! :)
person: Mamma

"For a kiss to be really good, you want it to mean something. You want it to be with someone you can't get out of your head, so that when your lips finally touch you feel it everywhere. A kiss so hot and so deep you never want to come up for air. You can't cheat your first kiss. Trust me, you don't want to. Cause when you find that right person for a first kiss, it's everything." - alex, greys anatomy



Tänk om varje dag vore som den här.


Det kallas höst. De allt för tidigt mörknande kvällarna, de eviga regnandet och så dagar som den här. Ljuvliga dagar. Dagar då solen faktiskt är framme hela dagen och då de nästan lövlösa träden tycks vara ganska vackra. Då de mångfärgade löven på något sätt inger hopp och det känns som att allting, precis allt är sådär bra. När det inte ens finns ett enda ord i närheten av bekymmer och man går med ett leende på läpparna utan att egentligen veta varför.

En sån dag är det idag. Inte något plugg, ingen match, bara lugn. Pappa har varit här, vi besökte PA:s för lite inhandlande av nödvändiga saker. (mat, såklart!) Vart ute och åt, och pratade om allt. Han är allt bra han :)

Igår vart det match i Karlstad. Vi vann med 3-0! skönt med vinst, såklart.

Och jag har tid, tid för eftertanke



                                                              



Can't you see that it's just raining,

there ain't no need to go outside.

Onsdag. Kort sammanfattning: spanska redovisning, skittråkigt svenska arbete, pisseträning, nackspärr, sysslolös.

that's all folks!


Freeeeeeedag!

Tiden rusar förbi, vilket jag inte skulle tyckt om i vanliga fall. Men just en sånhär vecka, en vecka med massa plugg och en vecka utan Lovisa i skolan gör det faktiskt inte så hemskt mkt att veckan är slut nu. Nu är det bara hämta tvätten, packa ner inför helgen, träna och sen åka hem som gäller.

Förövrigt är jag i desperat behov av ett par nya skor. Och jag är redan kär i två par, om ändå min plånbok hade varit lite fetare och jag hade vart ngn dec kortare (skorna har båda 5-7cm klack) hade jag vart så mkt lyckligare. Nu är det inte så, plånboken består inte av mer än kvittosbollar (på mat, inte ens ngt kul liksom) och hur jag än gör kommer jag antagligen alltid att vandra med mina etthundraåttioochenhalvcentimeter över jorden. Ibland är livet allt bra orättvist!



och så sitter jag här, ännu en gång.

Den seriösa veckan har blivit totalt oseriös.  Jag förstår inte hur svårt det kan vara att sätta sig och plugga. Eller jo det kan jag, speciellt när man tkr att det man pluggar är totalt ointressant. Nu sitter jag här igen, och har fortfarande massvis med joner&salter och allt vad det nu kan vara att plugga in och bryr jag mig? inte särskilt.

Den här veckan skulle jag vara seriös med allt, vad gällde gymmet, godisätandet och speciellt pluggandet(efter förra veckans matteprov) men icke då! Jag har gått och blivit alldeles, alldeles för lat helt enkelt. Och nu tänkte jag fortsätta på det spåret och ta en sväng till Tanner och se vad hon kan ha för sig. För hon pluggar väl ändå inte ?


Jag vill ha fredag idag!

Tisdag. Tråkig tisdag. Tisdagstråk. Tråktisdag. TT. Ja, så har dagen vart ungefär. Min kompanjon Lovi har gått o blivit sjuk. :( Så nu är jag på tyckasyndom/låtmigslippablisjuk-humör och vet inte riktigt vad jag ska göra. Eller egentligen vet jag precis vad jag borde göra och det är samma sak som alltid; plugga. Men vem pallar?

Jag har inte ork till det här heller. Längtar tills fredag. Då ska jag hem, på lördag blir det träffa några av brudarna! :)



Monday morning, hesitate, I can't get out of bed!

I'd rather go back to the dreams I'm living in my head .


Måndag och jag har vaknat på helt fel sida. Och som jag har försökt att somna om och vakna på rätt. Jag har vänt och vridit på mig om och om igen med insikten om att det är meningslöst att ens försöka. Jag är inte sur, inte på något vis. Det är mer ångest, något känns oerhört fel och jag kan inte sätta fingret på vad. Allt borde kännas ganska så underbart, jag har en fet sovmorgon till tio över ett, solen skiner idag (efter flera dagars regn) jag har druckit te och jag har varken städ eller tvätt. Jag har iofs ett fett prov i naturkunskap på torsdag, men nu har jag iaf börjat plugga. Det kanske går över, vissa dagar är väl bara sådana antar jag.

Så planen för idag, plugga, sedan klä på sig för att kanske (hoppas verkligen inte) få reda på matteprovet, sedan chilla och se film på religionen och sen träning! Sen är det väl bara att trampa hem igen för att plugga lite mer.

Lite extra cred måste jag ge till Simon för att han är så underbar och pumpade min cykel! Hade vart hemma och lämnat cykeln på stationen(något av det dummaste man kan göra, men iaf) och när jag kommer tillbaka till Falköping har någon luftat däcket. Irriterad och lat som jag är orkade jag dock inte göra något åt det, så envist gick jag i flera dagar tills jag plötsligt märkte att däcket plötsligt var pumpat! Hade jag bara inbillat mig att det för ngn dag sen var hur platt som helst? Inte då, Simon hade vart en ängel och pumpat det utan att jag ens hade frågat. Sådana små saker gör en verkligen glad! Dagens höjdare vill jag lova!

Vann matchen igår med. :) Skönt att vara igång igen!



I wanna have a good time, just like everybody.

I don't wanna fall apart.

Söndagsmorgon eller middag. Vem bryr sig egentligen ?  Jag ska luncha lite köttbullar och pasta fastän jag nyss åt frukost. Mitt schema håller inte riktigt. Planen var att gå upp runt nio, käka lite frulle, plugga naturkunskap och sen vid halvett-tiden ta en promenix med Karin ner till filmstallet för att lämna tillbaka filmen vi hyrde igårkväll.

Istället låg jag kvar i sängen till cirkus kvart i tio, vandrade upp på toa, tog tag i disken från igårkväll. Då kommer Lisa upp och jag får utskällning för att jag skramlar för mkt. (Lisas huvud var inte att leka med!) Satte mig ner och åt frukost och folket börjar trilla in och jag får en skön & minst sagt underhållande uppdatering om gängets bravader. Naturkunskapen är för länge sedan bortglömd och snart är det dags att klä på sig och ta promenaden.

Engelholm blev inställt igår så fick vara med B-laget och spela istället. En match vi vann enkelt. Idag är det Team Valla som står på tur. Och jag är taggad! :) Nästa helg blir det matcher i Gislaved och förhoppningsvis lite kalas på kvällen!

Ikväll är det bingolotto med Karin. Och jag känner på mig att det blir vinst idag! Kanske inte bilen, men färgfemman är ju inte heller helt fel!







RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!