I had some dreams, they were clouds in my coffee.

Två dagars arbete avklarat. Vilket inte vart så jobbigt, har bara haft massa introduktion. Har truckkörkort nu med, känns ju gött att ha ngt slags körkort iaf! ;P Men imorn drar det riktiga jobbet igång. Ska jobba på lagret o köra runt på en truck, ganska chill. :)

Jag fasar för att jag kommer bli kaffeberoende under min 4-veckors karriär på gummi. Har säkerligen redan pimplat ner en sisådär åtta koppar. På TVÅ dagar! Och jag som knappt brukar dricka en. Hursomhelst så stod jag vid den redan trogna kaffeautomaten när plötsligt en kort, liten gubbe kommer fram. Jag hälsar glatt för att vara trevlig liksom och gubben utbrister ngt som då var skrämmande ; "Men, heeeeeeej linn!!" Och kramar, notera det, hårt om mig.
Åh herregud tänker jag, och klappar honom lite på axeln. Men inuti; "Vem är detta, känner jag dig?" Han fortsatte iaf lika glatt o fråga på om volleybollen och falköping och hur jag trivdes i boendet. Ställd och fundersam fortsatte jag le och svarade trevligt på hans frågor men kunde inte komma på vem människan var.
Berättade för papi senare, visade sig att det var en som jag träffat på tusentals ggr när jag var liten. Det är verkligen hemskt när man inte känner igen folk. Men trevligt vart det ju förstås :)

Om två dagar får jag träffa volleybollarna igen. Längtaaar!


We could be heroes.

Söndagkväll, sammanfattningsvis har dagen vart chill. Efter att ha tagit igen lite sömn sen i fredags vaknade jag upp till att pappa hade vart o köpt jordgubbar. Vilket blev en suverän frukost! Därefter blev det lite tjöt med Vikki och en tur med papi till farmor o farfar. Där jag höll på att köra på en fasan. Fågeljävel ;)

Efter hemkomst tänkte jag lägga mig i soffan o lata mig. Satte därför på teven o fixade lite för att få på rätt kanal o sådär. Då plötsligt blev teven kolsvart. Jävlar, tänkte jag o försökte i desperata försök få liv i den igen. Vilket inte gick bra alls så det var bara att ropa på pappa som fick ett litet utbrott, sa en hel del svordomar och nästan skrek; jaha, nu måste jag åka o köpa ny teve. Han var desto sämre på att dölja besvikelsen när den gamla teven fick liv och bilden kom tillbaka. Stackars pappa, jag erbjöd mig faktiskt att pilla lite mer med teven så att han kunde få köpa sin teve utan att ha dåligt samvete. Vi får väl se hur det blir :)

Sen vart jag ute o cruisa med Vikki o Emma en stund. Och nu chillar jag med min nyinköpta bok och väntar på att Karin ska ringa. Gud vad den människan är saknad. hujeda mig.

Förresten har jag o karin lyckats smida briljanta och lysande planer inför hösten och vår framtida ekonomi. Varje månad, när det är månadsfinal ska vi sitta bänkade framför bingolotto. Och vi har kommit fram till att det bästa vi någonsin kunde vinna är inget mindre än färgfemman. Kärlek på den! Så, alla som är intresserade att joina våra kommande kvällar med duttpennor är hjärtligt välkomna!


Äntligen, äntligen sommarlov!

Idag: första dagen på ett otroligt efterlängtat sommarlov! Kan inte bli så mkt bättre än såhär. Fortfarande i Falköping o väntar på papi, sen bär det hem till lilla Gislaved igen. Har inte vart hemma på över en månad så känns lite småknasigt att man ska bo hemma i två månader nu. Men det ska bli sköööönt! Ska hämta Candy hos Christina också! :) Sen kanske till Jönköping en sväng och sen ikväll blir det fotboll! SVERIGE!!!!!

Imorgon:
Försöka komma iväg upp till Emelie och säga grattis till studenten. Sova en massa, och allmänt chilla!

Måndag: Börjar jobba klockan 07.00 med truckutbildning hela dagen. Kan säkert bli intressant ;P

Midsommar: Till Emmas stuga o kalasa med volleybollarna som är saknade innan jag ens har lämnat dem!

"So send me a man from Argentina, to make me the happiest girl in the world."


Save tonight, and fight the break of dawn.

allt plugg för denna terminen är FINITO! och ingen kunde vara lyckligare än jag! :) ändå känns det lite sorgligt att jag inom några dagar lämnar falköping för mitt allra sista sommarlov. Mitt sista sommarlov innan jag tar studenten och är (svälj) vuxen? Jag som alltid tjötar om vuxenpoäng hit&dit, men så vuxen vill jag inte bli, inte än. Så det är en himla tur att det är ett år kvar! puh! Kommer sakna gulingarna enormt. Tack gode gud för telefoner. :) Nu är mina sambos i turklandet också. Saknar de redan, det är väääldigt tomt i lägenheten utan mina långisar :(

Snart är det träning iaf! Vilket ska bli sköj, ska kanske göra nått bodycombat eller vad det hette sen ist. för gym! :) Hoppas och håller tummarna på det nu! Imorrn blir det brännboll för hela slanten och sen köra lite bil. Får hoppas att det går bättre än vad det gjorde idag iaf.



And I hate when things are over -
When so much is left undone






5 ynka dagar kvar - ändå en evighet ?

jaha, så vart man tillbaka i för en gångs skull VÄLDIGT varma Sverige! Och för det är ingen gladare än jag! Barcelona var underbart och jag o Lovan har nog aldrig haft så jväla kul tillsammans. Sen träffa man en hel del annat trevligt folk och lärde känna några lite bättre vilket var mkt trevligt! :) veckan får lätt 5/5 toasters! KANONKUL!

Annars önskar jag att jag vore lite mer planerande av mig, för här sitter jag nu med 5 dagar kvar och 3 fucking inlämningsarbeten. Vilket inte är roande alls! Igår var vi o badade och i torsdags vart det studenten för treorna. Var o kollade på min kusin i uddevalla. Så grattis till honom! :) och grattis till alla think pinks och resten. Idag är det balen och sen far dem och hejohå vad jag kommer sakna rosingarna. :(

nu orkar jag inte skriva mer, för nu är det dags för terminens sista plugg. TJOOOHOOO!

FUCK GE MIG SOMMARLOV!!


----------------------------------------

jag blir fullständigt dampig på att skolan inte är slut än.
dampig på att jag ligger här med ett arbete och inte orkar göra ett skit.
dampig på att lovan har gått o blivit sjuk.
dampig på att jag o karo aldrig lyckas hitta våra män.
dampdampdampdamp.

och nu har jag köpt en halvliter glass för att trösta mig lite. mår jag bättre? OM jag gör!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!