These are the days that I've been missing


26/2. Fredag. Gjort klart min uppsats och skickat in den. Några ynka dagar kvar av den evigt långa februarimånaden innan vårmånaden Mars anländer. Just nu känner jag mig lycklig - förkylningen till trots! Och dessutom har snön börjat smälta!! Imorgon är det match mot Linde och Lisa lyckades hitta lite slantar så att hon kunde stanna! Vilket jag såklart är mycket tacksam för!

Har vart hos Emma en sväng idag, alltid lika trevligt. Vi kollade på lite vårkläder och skor. Så fort man fått lite extra pengar i plånboken så är det precis som om ALLA kläder och skor lockar på en. Jag är så sugen på en riktig ordentlig shoppingrunda nu.

Dessutom har jag äntligen lite planer eller iaf tankar om vad jag vill göra med framtiden! Det känns så himla bra!

Fick ju ett ganska underhållande samtal mitt i natten också, var knappt vaken men trevligt ändå :)



She's one of a kind - an awesome kind! :)



Living is simple


Igår hade jag en riktig otursdag. Först av allt gick min tenta urdåligt, (vilket kanske är självförvållat men ändå) sen har jag blivit riktigt förkyld, vi kunde inte träna för att hallarna var stängda pga all snö och sen tappade jag min dator så att den gick sönder :(

Men idag är jag på mycket bättre humör, har försökt skriva på min uppsats som ska lämnas in på fredag. Det går väl sådär kan man ju säga, men har iaf skrivit hälften nu så är inte så orolig. Ser dessutom fram emot helgens äventyr! Ska få träffa min lisa med, om så bara för en liten stund!! :)

Ikväll blir det äntligen träning iaf!

Förresten så vann vi i söndags, vi spelade inte bra o jag tänker inte säga att det var onödigt att vi inte fick med oss tre poäng. Självklart var det vad vi siktade på, men med det spelet vi presterade var vi inte värda mer än två poäng. Men nu så har vi vunnit 5/7 matcher ! :) Tjuuhuu på den!



Gameday!


Söndag och matchdag! Har vart ute på morgonpromenad med Loke. Iskallt var det, men vaknade gjorde jag minsann. Har laddat med grötfrukost och snart är det dags att packa o fixa håret. Sen kommer Liesl och hämtar mig och så blir det middag hos Palle innan det bär av till Falköping.

Igår hade jag en mycket bra dag. Först lite volleybolltittande, som kanske inte var suveränt men iaf lite tidsfördriv. Sen var det dags för bowling där det slogs ut tänder och folk svor - men vi hade kul trots allt! :) Fast jag önskar att jag vore lite bättre.. Det är jobbigt att vara tävlingsmänniska och vara urusel på ngt. Men jag svalde min stolthet och hade kanonroligt ändå.

Behöver jag ens nämna att den här snön tar KÅL på mig?


I still believe in summerdays.


Fredag, vilket är underbart såklart. Jag har pluggat lite, men det är så svårt att motivera sig just nu. Jag irriterar mig på all snö, på att jag gjorde världens vurpa (iofs först för i år, så har klarat mig bra) igår och på att jag inte har sett sol på hur många dagar som helst. Jag är inte gjord för det här, jag tkr inte om att frysa...

Jag irriterar mig på mkt idag, speciellt på mig själv. På att jag konstant blir besviken på människor jag inte ens borde bry mig om.

Emma har opererat sitt knä också, så nu hoppas vi att det läker finfint! Måste se till att komma o ta hand om invaliden snart!

Ikväll är det dags för träning och sen så kommer Liesl hit o myser.






I can see through you...


I'm scared you'll forget about me..


Nu är det helg! Eller nåja, det känn så. Imorrn är första dagen jag kan ta det lite lugnt, om man bortser från att jag måste plugga hela dagen. Men som jag sagt förut, fredag klingar alltid så fint i mina öron.

Tänkte på en sak på jobbet, det finns knappar överallt där det står Varning, tryck INTE på denna knapp, Rör inte det här osv, osv. Är det bara jag som bli dösugen på att trycka på varenda en av de där knapparna? Bara för att se vad som skulle hända om man tryckte på dem? Självklart gör jag ju inte det, men det rycker o pirrar alltid sådär i fingrarna bara för att jag INTE får.

I helgen taggas det till match mot mitt kära, gamla RIG. Det ska bli roligt :)!








Bra helg


Vinst igår! Så jäkla skönt, dock lite surt att vi inte fick med oss tre poäng. Vi spelar så mycket bergochdalbana så jag blir tokig. Men nu vann vi iaf och en vinst är ju alltid en vinst! :) Efter matchen vart det fest, kalaskul kväll trots att parken ekade tomt!

Palle vart här nyss, myste o kollade på Sollentuna-Lindesberg.. eller lite iaf, datan laggade rejält. Vi var båda rätt trötta efter gårdagen.

Nu är det snart söndagkväll o jag vet inte var helgerna tar vägen. Längtar till Daniel kommer hem o hoppas på att han vill köpa pizza. Är så sugen!



Isn't it ironic, don't you think?




"I believe that everything happens for a reason.
People change so that you can learn to let go,
things go wrong so that you appreciate them when their right,
you believe lies so you eventually learn to trust noone but yourself,
and sometimes good things fall apart so better things can fall together."

Marilyn Monroe



Monday


Helgen har flygit förbi, som all annan tid också gör! Fredagskvällen spenderades med Christina och Palle med mkt god mat och en film. Mkt mysigt. På lördagen var det dags för J-sm kval som gick bättre än förväntat och vi lyckades ta en fjärde plats, så det är vi allt nöjda med. Nu hoppas vi på att Jessicas knä blir friskt till J-sm.

Lördagskvällen blev det en pizza o några öl med Länkinen, sedan somnade vi båda två i soffan och lördagskvällen blev inte särskilt lång. Söndag vart det kalasdags och sen hade jag skön egentid med How I met you mother - maraton! Mkt välbehövligt! Behövde vila upp båda hjärna och kropp.

Idag fick jag lite jobb, så blev inget Jkpg för mig idag. Imorgon blir det ännu lite jobb och sen måste jag se till att plugga. Pengarna som jobbet ger är dock mkt mkt välkommet !! :)


It's just one of those days


Tog mig en sovmorgon i morse, kunde verkligen inte somna igårkväll så det var faktiskt riktigt skönt. Idag har jag gett mig på det där med att baka bullar igen. Sist jag försökte slutade det med små, hårda bullar som knappt gick att tugga. Men idag har jag lyckats göra stora, fina bullar som smakar ljuvligt! Jag är så stolt över mig själv. Har också hunnit med att plugga en hel del, så nu ska jag ta det lite lugnt :)

Ikväll är det träning med J-sm laget!



Trötthet.


Jag är sjukt trött, ändå går jag inte o lägger mig. Ibland är det bara så jobbigt att få krafter till att borsta tänderna och ta sig uppför trappan. Ändå är det så underbart när man väl har tagit sig dit.

I helgen lyckades vi inkassera ännu en vinst, det satt långt inne men vi vann tillslut iaf! Vi hade finbesök från Amerika också. Liesl och Christinas mamma var/är på besök. Hoppas vi inte skrämde ihjäl de med våra åsikter på vägen hem bara. Förra veckans roligaste var ändå matchen på väg till Hylte, när Christina för första gången i sitt liv såg en älg. Haha, vilken cirkus säger jag bara!

Efter matchen mot Svedala blev det en snabb men trevlig förfest med några av tjejerna och sen utgång. En intressant kväll, vaknade upp trött dagen efter med en snarkande Jessica jämte mig :) haha






I've heard that it's possible to grow up - I've just never met anyone who's actually done it. Without parents to defy, we break the rules we make for ourselves. We throw tantrums when things don't go our way, we whisper secrets with our best friends in the dark, we look for comfort where we can find it, and we hope - against all logic, against all experience. Like children, we never give up hope...


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!