BYE BYE SWEDEN!

YEEES! om sisådär en timme drar vi till BARCELONA! lyckan är total! :D

helgen har spenderats i solen på balkongen på Wetterlin, som förövrigt är The place to be när det är sol. Jag o lovan har stekt förfullt! Kan hända att jag överskattade min hudtyp. Och på något konstigt vänster trodde jag att mina axlar skulle tåla solen mer än vad mina armar gjorde, så mkt riktigt smörjde jag lovan in mina axlar för att senare på kvällen upptäcka mina bruna(nåja någorlunda bruna iaf) axlar och mina ILLröda armar med tre fingrar på. Det var något när man skulle ut senare på kvällen! not ! haha.

Nä, nu är det dags att lägga ner det allra sista, then I'm out of here!

so loong suckers :P



Bruna ben är bra!

så är det äntligen torsdagkväll igen. Äntligen och äntligen, det är iofs inte så himla roligt när man har ett grammatikprov i tyska på fredagsmorgonen. Men ändå, jag längtar nästan tills jag gjort provet bara för att slippa ha det framför mig! Så sen, imorrn när jag har gjort provet då är det fredag på riktigt! Och det är en fredag utan träning och bara massa mys med mina gulingar. En av dom är Lovi, som jag nuförtiden är flitig datorlånare av. Min egen dator, lr rättare sagt mitt internet, fungerar inte och jag har ingen aning om varför och är alldeles för lat för att göra ngt åt det.

I helgen är det fixarhelg inför Barcelona, (5 DAGAR!) det är väskor som ska packas, tvätt som ska tvättas, ben som ska trimmas,  lovis fransar ska fixas, eventuell tripp till gbg , naglar som ska fixas. HAHHA okej, kanske inte riktigt så överdrivet, men nästintill. Jag o Lovisa är mer än taggade! Dessutom blir det nog schlagerkväll hos emelie. Trots att hela kroppen säger nej till att se på detta elände, ger jag efter för mina vänners skull.

Halkan avklarad också. Körde med ingen mindre än Issa, vilket var skitkul! :) haha

men nu är det nog lite tyska / ojjagråkadesomnasomalltid

ciao!


Hur kunde jag glömma, ens för en sekund ?

Just det folket! Självaste COLDPLAY kan med ganska stor sannolikhet, om man får tro aftonbladet iaf, anlända till Sverige i höst. Jag menar, jag vet inte vad jag menar. Men jag dör! Nu gäller det bara att hålla tummarna. STENHÅRT!


there are certain people, you just keep coming back to.

Först och främst skulle jag vilja säga GRATTIS VIKKI! människan har tagit körkort, woohooo, är så stolt över dig vännen :P haha. YES YES YES, nu vet jag vem jag ska ringa om jag behöver skjutsas ngnstans. Hoppas det är min tur snart också :) imorrn blir det halkkörning, så ännu ett steg närmare körkortet. :)

Annars, försöker plugga lite tyska. Men det går inte speciellt bra, jag tror att jag omedvetet tror att det redan är sommarlov. För jag orkar inte bry mig längre. Det känns så himla meningslöst, speciellt när det finns tusen andra roliga saker att hitta på. Som att sitta här tillexempel.

En positiv sak dock, är att jag bara har en riktig, vanlig tisdag om man bortser från idag då. Det borde jag nästan fira! Snart tillbaka till skolan, chilla på latinen hoppas jag. Sen chilla på idrotten, chilla på svenskan och sen måste jag nog jobba lite på geografin idag. Suck. Sen döden( dvs. tyskan) och sen träning. Sen det viktigaste på hela dagen; Gossip Girl & Desperate Housewives. ! :)

ge mig något att tro på.


Español

försov mig. sov lite till, sov ännu lite till och sov en stund till. Tills jag tvingade mig själv att gå upp och plugga och äta. Så jag åt, och så åt jag lite till, sen ringde jag mamma och sen pappa och sen ringde jag körskolan. Och så tänkte jag att jag borde verkligen plugga nu, men då klädde jag på mig istället och nu sitter jag här och har nationell uppsatsskrivning i spanska om 45 minuter och jag har fortfarande inte pluggat in det man ska. Fast jag får väl gå på magkänslan antar jag och lexikonet. haha.

I helgen vart jag på Jassis 20 års/lag fest vilket var super! Grattis Jassi! Annars har jag kollat på hockey, chillat och ja, mest chillat som sagt. Sen skulle jag ha med mig min resväska upp till falköping, så pappa var snäll och skjutsade till jönköping. Men vi missade första tåget med några sekunder! Precis när vi fått ut väskorna ur bilen börjar tåget rulla, jag menar vad är oddsen ?

well, 1 vecka kvar nu. Geeeez!


sommarlängtan!

Veckan har varit helt underbar. Iallafall om man ser till vädret, det har vart stekarvecka! Men sen är skolan så jävla tråkig så jag håller på att dö. 5 veckor kvar men ändå känns det som om man har tusenmiljoner saker att göra och tiden räcker inte till. Sen orkar jag inte bry mig så värst mycket heller, vilket inte är så bra med tanke på att jag har slutprov i latin B imorn och det är enda provet vi har på hela kursen...

Helgen var hursomhelst underbar, var hemma o stekte tillsammans med mami, lillasyster och mormor&morfar som var på besök :) blev även en del beachlirande tillsammans med min käre storebror och hans vänner vilket både var trevligt och underhållande.

Saker att längta till:

- barca! nu är det 2 ynka veckor kvar.
- sommarlovet och förhoppningsvis stekarlovet? ;)
- pengar (vilket blir att jag längar till att jobba, vilket jag kanske inte gör)
- mammas nya miljöbil, förhoppningsvis har jag ett litet körkort då så att jag kan glassa runt lite!
- turklandet med emma o malin
- midsommar m. volleybollarna
- gislavedsvännerna
- beachmagen ( som jag förmodligen kommer att längta till hela mitt liv o aldrig lyckas med men ändå)
- Mr. Right/ Mr. jagvillhadetlitetrevligt,tack! (ingen desperation här inte, inte alls)
- HAVET! (utan alla äckelmaneter förstås)



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!