Rock and roll is all I want to do!


Vaknade idag - o såklart ingen sol, men hade bestämt mig för att ta en morgonpromenad så det var bara att klä på sig och plugga i ipoden och bege sig ut. Minst sagt skönt och blev en ordentlig grötfrukost när jag kom hem igen. Läste nämligen igår att Axa Müsli Guld är rena sockerchocken och inget man ska äta om man vill vara nyttig. Jaha - inte undra på att den smakade så gott då!

Hursomhelst så hade vi en mycket bra träning igår och det märks definitivt att det är slutspel på gång.

Nu ägnas timmarna åt plugg och ikväll ska vi åka o kolla på Hyltes herrar som spelar mot Örkelljunga. Spännande!




Foto: Martin Doshé


I'm perfectly lonely.


Helgen är förbi och den var mkt lugn. Lite släktkalas, filmmys och söndagsmatch. Matchen var väl inte den bästa men vi tog ett set iaf och till helgen får vi chans till revansch. Örebro valde nämligen oss i kvartsfinalerna. Det ska bli kanonkul och jag är riktigt taggad!

Våren är nog faktiskt på ordentligt intåg nu. Det är massvis med sol ute och ingen blir nog gladare än jag! Jag kom på mig själv idag när jag gick till skolan att le mot helt främmande människor. Tänk vad lite sol kan göra!

Hursomhelst får jag inte ut o njuta av solen imorgon, iaf inte på förmiddagen för då vankas det jobb. Lite extra pengar kan behövas eftersom jag ska åka med Lisa T till Turkiet i juni! Kommer bli kanonkul - dessutom fyller lisa tjugo när vi är iväg så då ska vi allt se till att fira ordentligt! :)





Tisdagstankar.

Är supertrött och ska för första gången sen i fredags äntligen få sova i min egen säng. Ska bli såå skönt!!

Förresten, vi har vunnit 6/8 matcher nu! Men vem räknar ;) ? Bra jobbat brudar!!


Here comes the sun.


Idag är det den första mars och vårmånad med andra ord. Men det finns absolut inga tecken på vår! Är hemma hos mia just nu för snart ska jag iväg till skolan och snön yr. Jag vill inte ha mer snö! Gaah!

Veckan avslutades med ännu en mycket bra helg. Först såg vi till att skrälla och vinna mot Lindesberg med 3-0!! Sen stannade världens bästa Lisa T hos mig och vi åkte ner med Jess, Christina och Liesl till Halmstad för att svänga de lurviga. Kanonkul hade vi! :)

Just nu är jag väldigt seg och trött och har inte orkat göra mer än att duscha. Har ingen större lust att gå ut i ovädret heller men måste man så måste man!



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!