Happiness is a journey, not a destination.




Efter en kanonvecka i Turkiet har jag ramlat rakt in i verkligheten igen och hamnat på åtta timmars arbete, stenhård träning och som vanligt alldeles för lite sömn. Hoppas jag får någon ordning på det snart! Är sugen på att läsa min bok men mina ögon är alldeles för trötta idag. Oj vad jag saknar min kloka vän Liesl, tur att det finns internet så man kan hålla kontakten iaf. Hade behövt hennes pepptalk idag!

I helgen blir det mys med Emma Pee, längtar!




erase and rewind.


Den planerade beachtävlingen gick i stöpen när jag o Kartan kom ner och fick se att beachplanerna var dränkta under vatten. Vi bestämde oss då för att bege oss till IKEA o se ut framtida(närdenframtidennublirärännuoviss) möbler och liknande. Sedan åkte vi och hälsade på Karins farbror Ola och deras hästar. Blev störtförälskad på en gång. Ibland är det lite tråkigt att man la av helt och hållet med dessa vackra djur. Sedan bar det av till Oliver och så vart det fiesta. Trevligt! :)

I veckan åker jag till Turkiet med Lisa T, som förövrigt har skrivit på för GVK nästa säsong :) Är mycket mycket glad över detta! Kommer bli så jääääävla kul!









Kommer ni ihåg den där känslan man fick när man var liten och visste att man gjort något oerhört, oerhört fel? Den där hemska klumpen i halsen som inte gick att svälja ner, den där skamfyllda skuggan som följde efter en vart man än gick? Den där känslan av att man skulle göra allt för att livet skulle kunna vara en film.
Paus. Rewind. Erase. Play. Tänk vad enkelt det hade vart. Men istället får man lära sig av sina misstag, lära sig att leva med dem och helt enkelt hoppas på att man inte är dum nog att göra om samma sak.



tredje juni


Ja, nu är det sommar! Blir glad men lite smått avundsjuk på folk som uppdaterar om att sommarlovet har börjat. Mitt börjar inte förrän om en vecka och då är sommarlovet inte mer än ngn dag innan det är dags att jobba. Men jag ska inte klaga för mkt, för efter några dagars jobb blir det sedan avresa till turkiet!

Igår var jag på kåren o svängde de lurviga. Kan ha vart sista gången för mig där! Det var trevligt iaf! Imorgon bjuds det på studentfirande när 91orna tar studenten. Ska bli trevligt!

Dags att sova o ta igen lite sömn!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!