KRAV-märkt!

nej, det handlar inte om bananer eller annan fånig frukt eller vara som ska få jorden att bli bättre. hur många är det som köper sån där KRAV skit egentligen? typ ingen. okej, förlåt jag är dampig och det har egentligen ingenting att göra med kravmärkta varor. Det handlar om mina krav, mina krav på mig själv, skolans krav, lärarnas krav, volleybollens krav, tränarnas krav. Jag är så trött på krav så jag kan spy och ja, folk ska ha krav på en men vad gör man när man inte orkar mer? suck. varför föddes just jag till en människa som får dåligt samvete om hon inte gjort det hon ska, missat ngn liten grej. GRrrr. jävla gener, ja nu är det mammas&pappas fel också. Så lätt att skylla på andra, jag vet att det är jag själv som sätter gränserna o målen. jag själv som sätter pressen. jag överlever detta med, har bara en DAMPIG vecka med äckel prov och äckel äckel äckel grejer. (hi, i'm mrs negative)

okej, för att inte alla ska tro att jag är helt depressed så ska jag rabbla upp lite positiva grejer : ) man ska alltid se saken från den ljsa sidan.
 - jag ska jobba med MIN vikki i sommar! hell yeah!
 - imorn är det  1 Mars som är en vårmånad, vilket innebär att den här snön bara måste försvinna snart så alla söta små blommor kan få poppa upp.
 - mina japaner innehåller endast 7% fett, vilket innbär att jag kan proppa i mig hela påsen utan att få dåligt samvete! :)
- jag har äntligen tatt itu med tvätten så det kommer finnas överflöd med rena strumpor&trosor(underbart!)
- jag har träningsvärk, gjorde HELA gymprogrammet igår hur noga som helst. (brag baby, brag)
- fått bra resultat på mina prov
- det är onsdag, lilllördag o OC ;) MOHAHAH

ska kila iväg på en underbar tyska lektion med emma nu . :) hoppas ni har det underbart. Auf wiedersehen!

"The game, they say a person either has what it takes to play, or they don't. My mother was one of the greats. Me on the other hand, I'm kind of screwed. " Meredith



Thursday.


yes, äntligen torsdag vilket innebär att det är fredag imorn, logiskt nog, och fredag innebär endast tre lektioner och just den här fredagen innebär det ålle :) som jag hoppas på blir riktigt kul. Ska inte ha för stora förväntningar vill ju hellre bli positivt överraskad men samtidigt, är man positiv så kan det väl inte bli annat än positivt? :)

och ikväll är det slapp kväll, har inget inget inget plugg. Eller det är klart att det finns ju saker att göra om jag nu skulle vilja men nej tack, inte idag. idag ska jag kolla på happy gilmore och äta en stor popcornpåse, om den inte är borta.. hmm. ja, egetnligen skulle jag ju vara nyttig men tja, popcorn är ju majs och fett kommer från kossan som äter gräs ( och gräs kan ju inte vara onyttigt?!) och sen lite lite salt vilket knappast kan vara mer än det jag får i mig när jag badar i havet. (kallsupar brukar vara min specialitet) så den där popcornpåsen kommer bara göra gott för mig :)

men ska traska in i duschen nu. (förresten vann matchen mot falköping i onsdags! weey, RIG! och sen match på söndag. :))

"Sandy: Since the minute you were born I knew I would never take another easy breath without knowing that you were all right.
Seth: So I'm like asthma? "

japps, jag är en äkta oc-nörd, sry :)


Life is messy sometimes.

imorgon bär det av till falköping igen då, ska bli kul o komma tillbaka o träffa folket . :) hoppas att det blir lite fest på fredag med! vet inte hur det är med matcher o så än men vafan :P

lovet har vart underbart :) jag älskar lov, det där med att gå i skolan är verkligen inte min grej. Men så har man bara 2 och ett halvt år kvar. Det är ju inte så långt om man tänker på hur länge jag förhoppningsvis kommer leva, skulle jag dö nu skulle jag ha gått i skolan mer än halva mitt liv och det skulle ju faktiskt vara en ganska sorglig tanke, eller NEJ en mkt HEMSK tanke förresten. haha ;)

vart hos simon igårkväll med malin o carina. det var trevligt o träffa lite folk :) malin är allt bra hon. hahaha speciellt med lite i kroppen. nåväl, kmr sakna vikkipikki o carina :( isch. det är inte kul o sakna men förhoppningsvis pallrar sig vikki upp till mig snart igen!

och livet är allt bra rörigt ibland. tillochmed sådär halvt upp och ner, men vad ska man göra när man inte har ngn kontroll över vad som händer alls? det finns inget jag kan göra mer än att stå och se på och försöka vara där. men vad hjälper det ? ingenting. jag skulle kunna göra allt för att ställa allt till rätta men det går inte... :S fuck this shit.

" I need a drink, a man, or a massage. Or a drunken massage by a man. " - christina



Sköna gröna gislaved :) ?

är hemma nu och ja, det är underbart. jag förstår inte riktigt, när jag bodde här var det enda jag ville bort från den här hålan. men nu är det faktiskt riktigt trevligt att komma hem då&då. :) haha, jag är knaskalas det vet jag men va fan.

har träffat mina underbara vänner, har hunnit träna här med förresten (ngt jag aldrig gör). så har jag självklart träffat min mami, papi, min bror(även om han tillbringar största tiden i hestra nuförtiden) och min söta syster. hon älskar mig :) hahahahh. okej, jag är rätt självgod men ngn gång måste man ju få vara det med! Mohaha.

pappa har fått för sig att tapetsera om också så nu har jag lekt målare och tapetserare och allt man nu gör. men för att säga det själv tkr jag att jag lyckas ganska bra ;) haha. kanske ett framtidsyrke ändå? usch, hatar att tänka på framtiden. Det finns så jävla mkt jag vill göra men så jävla lite tid. eller är det inte så? är liksom 19 år när jag går ut skolan, bara för att fortsätta plugga till något jobb som jag inte kommit på än. Jag har ingen aning om vad det är jag pluggar till. Sen när jag är 25 kanske jag har fått jobb o ska börja min karriär (!?). jesus, det kommer aldrig gå! pust.

nehej, nu är det dags för mig att sätta mig framför min kära teve i min underbara HEMMAsoffa med min sönderzappade fjärrkontroll. Livet skulle vara allt bra om jag hade en stor godispåse i knät med, men man kan ju inte ha allt :) 

"At some point, you have to make a decision. Boundaries don't keep other people out. They fence you in. Life is messy. That's how we're made. So, you can waste your lives drawing lines. Or you can live your life crossing them. But there are some lines... that are way too dangerous to cross. " - Meredith



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!