I just want to say hello again.

Det har vart en bra helg. :) yes yes yes. Spelat två matcher som gick bra, spelade ena mot hemmalaget Gislaved vilket kändes lite knasigt eftersom jag egentligen skulle vara på andra sidan. Men men, det gick bra o vi vann iaf! :) Annars så har mamma o Ida vart här också & sen på kvällen gick jag, lisa, pappa och Christina ut och åt. Det blev kinamat och det var kalasgott! Saknar min bror däremot... och mina 500 kronor som han har lånat ;)

var en tripp med karin & jenny i stan idag med och kollade lite. Sen tog vi en fika, måste säga att det tar emot att inte få äta ngn kaka men som tur var var jag ju inte ensam iaf. Snart blir det pannkaksmys med karin o emma. Det ska bli supergott. Undra om vi ska tävla idag igen jag o karin; om vem som gör finast pannkakor. Men jag ska säga dig Karin att jag har faktiskt lärt mig att vända pannkakorna i luften nu, slå det om du kan ! ;)

Hm, det är fortfarande väldigt kallt om kvällarna o nätterna och om dagarna, även om Lisa T är ganska duktig på att hjälpa mig hålla värmen :P har kollat på heroes o somnat hos henne några nätter nu. Men som vanligt, det skulle inte vara fel att hålla någon annans hand ibland. Men kärlek är överskattat, eller? På tal om heroes, fan va kul det skulle vara om man kunde ha någon kraft och göra något som ingen annan kunde. Jag menar, tänk typ att kunna flyga som West. Det närmaste jag har varit att flyga var när vi segelflög. Det är nog en av de häftigaste upplevelserna jag har vart med om, man kände sig så oskyddad liksom. Det skramlade i flyget så att man trodde att det skulle gå sönder. Men det är nog enda gången som jag har njutit av känslan att vara livrädd och må illa. :)

well, snart pannkaksdags people!



Idag är det Carinas dag.

GRATTIS!!! Idag fyller ingen mindre än Carina 18 år. Halvan, porni & norsken har blivit vuxen. Måste erkänna att jag är lite avundsjuk för att ligga några månader efter. ;)

Men hoppas du har en suverän dag i växjö babe. Det blir kalajs när vi ses ska du se! : ) KÄRLEK!



Veckans bästa.

ja, veckans bästa kommentarer står inga mindre än mina sambon för.
Först ut var Lovisa en morgonlektion i matte. Vi jobbade med sannolikhet och en fråga var hur stor sannolikhet det var att en gräshoppa kan hoppa till månen.
Lovisa: Jo, men det skulle kanske kunna gå...
Jag: Nej, klart det inte skulle!
Men efter en stunds funderande blev jag också tveksam. Eller jo, det kanske det skulle.
Tillslut insåg vi båda iaf att ingen gräshoppa i hela världen skulle kunna hoppa till månen och det gav oss en hel del skratt!

Den andra kommentaren stod Lisa T för. Vi satt och kollade på Australien och kikade efter hunkar när vi konstaterade att många av deras kroppar inte är proportionella och att deras huvuden var väldigt små.
Lisa säger då denna smarta kommentar: Fast det är klart, huvudet växer ju inte.
haha, nej man har samma lilla huvud som när man är liten? haha.

Övrigt som har hänt i veckan är; jag satte mig på en clementin som låg under lovisas täcke i hennes säng så den blev helt platt. Vi skrattade som as efter det. Sen skulle Lovisa & Lisa värma ngt i mikron och plötsligt började det lukta bränt som bara den. Det visade sig då att det låg en blyertspenna i mikron(hur den hamnat där har vi dock ingen aning om) iaf så stinker det nu varje gång man värmer ngt i mikron.


Nytt år - nya möjligheter.

Yes folks, 2008 nu då. Tjohejsan vilket år det ska bli, jag menar det är året jag fyller 18, året jag förhoppningsvis tar körkort, åker på en liten tripp utomlands, vinner sm-guld, får min efterlängtade beach-mage, tar 3 meter i spänst, träffar Mr. Right, eller okej, inte Mr. Right men Mr. För-tillfället-och-ha-lite-kul, lyckas tjäna en himla massa pengar eller kanske vinner på lotto. Okej, man ska väl inte ha för höga förväntningar, men man måste ju iaf hoppas.

Året till ära har jag faktiskt givit ett nyårslöfte vilket nog aldrig har hänt. Men det här är ett seriöst år, lr ja, jag försöker iaf. Så löftet är: Biffa som fan på gymmet o aldrig mesa, endast äta godsaker en gång i veckan ( och då alla godsaker, såsom kakor, chips, popcorn, glass) och maxa på testerna. Löftet har jag givit med min gode kompanjon Karin J. Vikterlöf och håller hon/jag det inte blir det till att betala 500 kronor.

Well, annat som man har sysslat med har väl vart volleyboll & skola. Spelade Gp också och kom tvåa, precis som vanligt. Men det ska det bli ändring på. Borde egentligen sitta och läsa Brittisk historia som jag har prov på imorn och latinska prefix som jag har fett läxförhör på men vad tusan mitt hallonte och datan är mkt roligare sällskap. För den delen tkr jag att jag förtjänar lite vila för just nu känner jag mig som en åldring av all träningsvärk. Hade jag fått äta godis hade jag nog försökt bota värken med det. Men nej, för jag kan behärska mig själv. ahha.

Jag och Emma anmälde oss till körskolan idag också, så nu är man ett steg närmare körkortet. Hoppas jag har det till sommaren så jag kan åka o hälsa på alla trevliga filurer som bor här runt om i Sverige.

Nehepp, dags för plugg igen. Adios!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!