It's just a ride.

Fredag, igen. Underbart! Och bara cirkus två veckor kvar till jullov. Gud vad jag längtar, hem till ett hus, pappas soffa o teve ;) brasa, julmorgnar, eftermiddagsbesök hos farmor, mys med vikki&carina, allmänt tjöt med mami, småbråk med brorsan, överösa ida med systerkärlek och bara umgås o ta de lugnt. :) jag saknar det mycket särskilt nu när det börjar bli jul.

Det har vart en slapp vecka, knappt haft några lektioner alls :) Vilket har lett till en hel del tevetittande, till och med nyheterna har stått på. Och vissa saker gör mig så jävla förbannad, alla bara pratar om hur bra vi har det här i Sverige och jo, det har vi nog. För ALLA har det verkligen bra, även de som mördar folk. De pratade om att nya beslut hade tagits angående straff för mord & hur långt livstidsfängelse egentligen är. Hey, du&jag kan få mörda ngn och få max tio år.  Bra va? Tio år är livstid, och i praktiken är tio år inte ens tio år utan sex. Så om du skulle få för dig att ta någon annans liv behöver du bara sitta inne i sex år, sen är du fri igen. Men begå för guds skull inte något narkotikabrott, skjut inte en älg på fel tidpunkt på året för det mina vänner är MKT värre än att mörda. DET får man mkt värre straff för, men ett människoliv? Äh, släng in dem i fängelset i sex år, kalla det tio år & livstid på pappret och sen är det bra med det. Jag blir så störd på Sveriges lagar. Det är ju helt sjukt!

Well, imorn är det match i Karlstad. Borta hela dagen :/ men det får väl gå. Vi är i allsvenskan nu med förresten! :) wohoo!

Sista lektionen för dagen är Engelska. sen träning sen chiiiiill! :)


Bra helg, trots inställda planer.

Ja, egentligen skulle jag ha åkt hem i helgen. Eller jag hade tänkt o planerat så, baka lite pepparkakor med mami o ida, chilla o kanske ta en sväng över till vikki. Men det blev inte så, fick spela div 2 match eftersom Ida vart skadad men matchen var kul o vi vann så det var ju bra :) På fredagen kom pappa och hämtade mig så jag fick följa med till Christina, behövde ju faktiskt ngn sorts hemma-vård. Så det blev räkor och kräftor och massvis med godis framför Idol och sedan en hel del snarkande i soffan. :)

På lördagen var det som sagt match och i bilen begrundade pappa GPSens otroliga förmåga, men den kunde däremot inte hitta od. Konstigt va? ; ) haha. Efter matchlirande bar det av till Willys för att inhandla kvällens mat, kycklinglasagne med mängder av sås. Lasagnen gjorde vi hemma hos emelie o sen blev det lite spel och allmänt tjöt. Trevligt med andra ord :)

Idag har det var städ&tvätt dag vilket var behövligt, fick damp på tvättmaskinen dock för att den förstörde en av mina gulingar. Tur att man har ngra stycken. haha. Sen klockan fyra är det div 1 match och innan det kommer LISA :D:D Ska bli superkul! Så imorn är man träningsledig vilket innebär julbak med lisa o lovisa. MYS! :D

Nu är det dags att försöka läsa lite i Doktor Glas. Snark på det.
So long fuckers. ;)



Brrr.

fryser man inte häcken av sig nu så? Det är kallt i precis varenda liten vrå i den här staden och i det här huset. Det hjälper ju inte hur mkt man klär på sig så är det ändå ngn liten del som är för lite påklädd vilket leder till att man fryser i hela kroppen. Men visst, jag tycker också att det är fint och mysigt med snö men den hade kunnat få vänta lite till för nu vill jag bara ha jul. Det är det enda jag tänker på, hur mysigt det skulle vara att få baka lite pepparkakor & lussebullar, få julpynta o köpa julklappar. Okej, det är itne så långt kvar nu, inte alls långt faktiskt. Men ändå, det är sååå kallt.

Den här dagen, som jag trodde skulle vara hyfsat bra, visade sig bli döden. När det var två lektioner kvar på dagen var jag nästintill lycklig och tänkte, snart, snart så är det slut. Men neej, då ska de plåga en med TVÅ oförberedda prov. Först ett på latin på engelska, cepe, gick ändå hyfsat, sen ett bajsprov på engelska som var piss svårt. Så nu är jag helt död i huvudet. Gaaah.

Saknar min lajsa också. Typiskt att hon ska få körtelfeber, blä. Hoppas hon kmr tillbaka snart, behöver ngn att prata om mina bekymmer med ;)

Träning snart, tre timmar fullt ös. Om ändå inte sängen såg så lockande ut... ;D


This one's for you dad.

helgen har vart så jävla bra! :) I fredags åkte jag,lovisa,karin,emelie,erik&filip till skövde för att se ingen mindre än kungen själv; LARS WINNERBÄCK! Han var helt enkelt bäst och kvällen kunde knappast ha vart bättre. Om man bortsett från att jag stressade halvt ihjäl mig + att jag visade mig halv naken för två trettioåriga gubbar. Men det var det värt , för lasse han var kung. : )

lördagen var det dags för föräldramöte, kanske inte så kul i sig men det positiva var att jag träffade mami, papi o ida.  :) sen vart det match och vinst! Därefter lite ferre hos lisa. trevligt trevligt. jag o lovisa hade kul iaf ;) mohahaha.

Idag bar det av till inget mindre ställe än OD! Den ni ;) iaf, umgicks med papi o christina, gjorde ett halvhjärtat försök till att plugga, åt två stora portioner med hemlagat potatismos och somnade sedan skönt i soffan. :) Vaknade till vid tretiden och begav oss till Ellinor och träffade min numera plastsysterson. Också en kluring ;P haha. men iaf, han var supersöt!

så nu sitter jag här, med fortfarande lika mkt plugg som när jag vaknade och har inte alls så mkt dåligt samvete som jag borde. Jag orkar faktiskt inte bry mig just nu, det går nog bra ändå. Men ska försöka knepa ihop ngn liten text om Don Quijote på spanska och sen lite lite lite latin plugg sen ligger det en cosmo och väntar på mig, tillsammans med honungsmelon :) tjuhu!!

Fars-dag idag med ju. Och självklart har jag inte glömt bort min käre far, han fick en ask choklad och en tröja som Danne faktiskt hade fixat. Trots att jag tror att emelie hade stor del i det köpet . ;) Så vad säger man? Han är världens bästa pappa, så enkelt är det. Jag gav pappa ett diplom en gång när jag var mindre, jag gjorde det själv och skrev världens bästa pappa. Men sanningen är att inte ett enda diplom i världen, en blomma, chokladask, tröja eller kort kan beskriva hur mkt du verkligen betyder. Tack pappa för alla gånger du har ställt upp för mig, för alla gånger du har dragit upp mig när jag har varit långt under ytan, tack för alla de gånger du har åkt hem från jobbet när jag varit förkrossad av olika anledningar, för alla de gånger du har stått ut med mina pms-utbrott och tjejsaker. Det finns ingen som kan ta din plats, du är och förblir alltid den bäste. Jag älskar dig.



November.

Lovet är över. Buhu. Det sorgligaste är att jag bara har jobbat typ, fast kanske inte är så sorgligt när man tänker på pengarna som kommer ramla in på kontot. FÖrutom att jobba har jag gjort NADA, inget plugg som jag skulle gjort  o inget shoppande av kläder som jag hade önskat. Tillochmed alldeles för lite umgående med carina. Fuck me. 

Så, 6 ynka veckor kvar till jullov. Kan verkligen inte fatta det, men yesyesyes vad jag längtar. Lov är verkligen min grej.

förresten så är jag från o med nu plast-moster till en liten kille, den ni ;) Grattis ellinor.

Somebody save me.


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!