I get the tinglees in a silly place.


Fredag igen. Hur sjukt snabbt går inte tiden? Men som jag och min kloka vän Jöns konstaterade igår så finns det så mycket roligt som vi måste&ska göra av den tiden vi har nu. Vi är så stressade över framtiden och vad vi ska göra nästa år att vi glömt bort att det är nu vi ska ha det som roligast! Så nu blir det ändring på saker, framtiden ordnar sig på ett eller annat sätt och nu vill jag bara ha roligt!

Dessutom är jag utom mig av lycka - jag har nämligen beställt fjärde boken av twilight! 

men lycka ggr två! Bror min sa precis att polisen ringt och sagt att de har hittat min stulna cykel! Livet är ju alldeles underbart!


Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här.


Det finns ett ord som skrämmer mig otroligt mycket. Framtiden. Det finns så många vägar att välja och ändå har jag inte lust att välja en enda. Jag har inte ork att fundera på vad jag verkligen, verkligen vill göra med mitt liv. Det finns så många förväntningar på en från andra håll, men vad vill jag och vad har jag för förväntningar?

Jag har alltid sett framemot att bli vuxen, att få börja mitt egna liv, ta ansvar, göra vad jag vill. Men nu har jag inte lust längre. Nu vill jag vara 5 år igen och bekymmerslös. Jag vill slippa oroa mig för vad det ska bli av mig, hur det ska gå för mig och vart jag ska ta vägen.

Jag antar att jag kommer på det förr eller senare och tills dess är det väl inte mycket annat att göra än chilla vidare. Men dagar som idag känns precis allt oerhört tungt.




What have I done to fall so hard for you?


You're not giving up on me.


Helgen är över. Två jävla fucking förluster. Jag är så jävla trött på att förlora, trött på att hoppas på något för att sen bara bli besviken ännu en gång. GAAAH!! Trots förlusterna har helgen dock haft sina små ljuspunkter. Speciellt den med Emma och singstar, det är nu konstaterat att min sångröst inte är att leka med. höhö.

En lektion idag, sen ska jag knalla ner till stan med mina två L för att fika lite. Välbehövligt!






And I'm so happy as can be
‘cause you're not giving up on me


Rubrik



Jag vill ha vår, nu genast! Är så jävla trött på snön så jag kan dö.

Det var nog allt. Ciao.


What have I done - Anna Ternheim




I hope you feel the way I do
I hope you give yourself up too
I'm damned to feel the way I do
What have I done
to fall so hard
for you


Sunday, bloody sunday.

Söndag, 15.00 och jag har inte hunnit med något jag har planerat. Har vart i hallen och funktionerat sen klockan tio till två, sen blev det sibylla och nu sitter jag här. Tänkte tvätta men självklart var maskinerna upptagna. Matchen igår vill jag inte ens kommentera. Besvikelsen är ett faktum och nu börjar det faktiskt kännas riktigt tungt...

Jag vet att min blogg är rosa och allmänt ful, men det är Karin som håller på att renovera den lite så förhoppningsvis blir den fin snart. Det vill säga när hon känner sig tillräckligt kreativ att ta tag i den, tills dess är jag tacksam över vad hon gjort med den än så länge - bortsett från det rosa ;) Du är bra Karin.


Grattis Tobias! <3



Konstaterat, flera gånger om.




Ett ord. Skoltrött.


Bakom mina mascaratyngda ögonlock sprakar känslor jag inte visste fanns.


Mina vänner, jag är frisk! Bortsett från lite snuva o halskrångel. Men inget av det gör ont! Jag är så glaad, har inte behövt att ta ett enda piller idag. För som jag ser det är det väldigt onödigt att gå runt och ha ont när man inte behöver så i vanliga fall älskar jag de där små pillrena, även kallade Ipren, som tar bort smärtan som vilket trollerispö som helst! Men det är ju inte särskilt roligt om man behöver ta dem vareviga dag, då tappar de charmen liksom. Okej, nu spårar jag, totalt. Det jag ville få fram var: Jag är så glad över att vara frisk igen! :D

Dagen har spenderats med hårfärgning, ungefär två minuters pluggande på mitt argumenterande tal och en hel eftermiddag med Vik i Jönköping. Behövlig kvalitetstid med Vickan vill jag lova, ibland tror jag att vi skulle kunna regera den här världen ;) Nu ska kvällen spenderas med min älskade bok, choklad hade också suttit fint men jag är nog alldeles för lat för att ta mig ut till bilen och åka till affären.











Sportlov?


Häromdagen höll Andreas ett tal om fenomenet nextopia. Att man har stora förväntningar på morgondagen och glömmer att leva i nutiden. Det stämmer bra, vilket skrämmer mig. Kommer vi gå runt hela livet och tro att morgondagen kommer att erbjuda något bättre än vad idag gör? Är vi verkligen så upptagna av att planera framtiden att vi glömmer bort att leva för dagen och njuta av nuet?

Kanske är vi det. Men dagar som denna, när jag ligger o är halvdöd och halsen är galet svullen kan man ju inte annat än att längta till morgondagen. Förhoppningsvis är det bättre snart. Men några matcher blev det inte :( suck. Varför lyckas jag alltid bli sjuk när det är lov?

Håller stenhårt tummarna för lagen som spelar i helgen! NI ÄR BRA!




<3


Jag tycker om tvåsamheten

Snart lov. Om tre matcher och fyra dagar. Då ska jag hem och umgås med Vik om hon inte jobbar förstås.
Kanske kan vi klämma in en resa till Carina så hon kan visa mig runt i Växjö. Jag saknar oss. Otroligt mycket.

Annars bra dag med lovan. VI har nu konstaterat att vi inte gjort ett piss det här året och ändå har det lyckats slinka in några MVG i betygskontot. Betyder det att vi är otroligt begåvade eller att vi fjäskar bra? Jag tror benhårt på det förstnämnda! Dessutom har vi nu äntligen kommit fram till vad vi ska göra i framtiden, Limpan och Lovan ska bli kompanjoner och starta ett företag där vi hjälper folk att bli lyckliga! Är det inte en utmärkt idé?






Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig


20,45.


Tiden går. Även när det känns omöjligt.
Även när varje sekund tickar förbi likt
pulserande blod under ett blåmärke.
Tiden går ryckvis, ibland fort och ibland sakta
men den går. Till och med för mig.





Ur: När jag hör din röst
Stephenie Meyer



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!