Ta min hand jag följer dig vi ska åt samma håll


Ja, helgen bestod av en förlust som jag helst vill glömma. Men sedan blev lördagen mkt bättre, jag och Lisa var iväg och kollade på Winnerbäck. Självklart hade vi inte planerat ngt, så det blev lite smått panik när vi insåg att vi var tvungna att äta, försöka hitta ett tåg/buss som kunde ta oss till Örebro och hinna fixa oss. Men allting fixade sig tillslut och vi var i precis lagom tid. Winnerbäck var precis så mkt kung som jag hade förväntat mig och lite till. Helt underbart var det! :)

Resten av helgen spenderades med att se på ännu lite volleyboll och sedan mysa i riktig L&L- anda!

En dag kvar i skolan nu, sen har jag lite jullov. Fick tre dagars jobb efter nyår också, vilket innebär lite extra klirr i kassan. Mycket välkommet! :)







Underbara, meningslösa onsdag!


Ja, jag har inte gjort allt för många knyck idag alltså. Men jag är mer än nöjd :) Har lyckats förstöra min gamla mobil som härstammade från medeltiden ungefär och äntligen lyckats uppdatera mig till dagens teknologi! En sådan här mobil är nu införskaffad,


 




Tiden rusar förbi och det är redan december. En månad som kommer bli kalasbra, jag bara känner det på mig. Jag ska avsluta det här året på topp helt enkelt. Jag har lärt mig så mkt det här året, jag har mått toppen och jag har vart nere på botten och skrapat också. Jag har lärt mig så mkt om mig själv och om andra.

Just nu mår jag faktiskt kanon, jag ser framemot vad framtiden har att erbjuda. På lördag erbjuder den en match mot RIG, sen på kvällen blir det minsann utgång á la Gislaved. Tjoho!

10 dagar tills jag träffar Lisa
18 dagar tills jag träffar Kartan
22 dagar till julafton
29 dagar till nyår - volleybollfolket!!

Däremellan hoppas jag få syn på Malin, Carina (om hon inte fastnat i Skottland) och hoppas fortfarande på Vikki men hon sitter ju fast i det där norgelandet!

Idag ska jag äntligen bege mig på ett Core-pass! Beach 2010 får passa sig, för i år är det inte långt ifrån. Palle kommer med supertips hela tiden så magen och rumpan kmr vara i topptrim! :)



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!