Tell me it's not over.




Som om jag nånsin skulle kunna klä er betydelse i tillräckligt fina ord.
Men jag önskar att jag kunde. De här tre åren har vart underbara.
Alla fina och sjukt roliga minnen vi har skapat tillsammans.
Och jag vet att det är såhär det känns att tillhöra en alldeles speciell familj,
med en medellängd som är flera centimeter längre än de "vanliga" människorna.
Ni är världens bästa.






Here comes the sun


ÄNTLIGEN! Jag kan bocka av ännu ett arbete på min lista av saker att göra. Min inlämning i filosofi är nu officiellt klar och ingen är gladare än jag! Har suttit och skrivit sen halv tio nu, så är rätt trött på det här äckliga tangentbordet måste jag erkänna.

Imorgon bär det av till emmas stuga med volleybollarna! Jag vill inte att det ska vara två och en halv vecka kvar.
 Ni ÄR överlägset de bästa människorna jag känner.



Ibland blir saker och ting precis som man vill!

                                                           


Igår kväll var det smått kaotiskt i mitt huvud när jag försökte reda ut i vilken ände av allt pluggande jag skulle börja. Så visade Jönsson hur mycket hon hade och jag insåg att jag verkligen inte borde klaga. (Vilket jag förstås gjorde iaf) Men en Jönsson, en påse godis och veckorevyn var bra botemedel för det tråkiga plugget!

Jag vet att folk kommer bli förbannade nu, men jag måste bara få tjoa lite! JAG HAR FÅTT FETT MYCKET JOBB I SOMMAR!! Dollartecknen i ögonen och ett brett flin beskriver mitt utseende perfekt idag!

Nu tvingas jag dessutom lyssna på Tubbes plonkande på gitarren ;)


Words can't say

Helgen kortfattat: Valborg, chillfredag & papi kom och lyckades sitta sönder min  säng, Svedala provspelade, Sösdala, bowling, körde över en hare (jag är hemsk!)  promenader, glass, mys.

Veckans måste&borde: PLUGGA!!







Var du än befinner dig, har du en famn för mig?


Hur jag än vrider och vänder på det kommer jag ändå inte fram till något vettigt. Jag väntar fortfarande på den där blixten från en klar himmel, men nu börjar jag starkt tvivla på att det någonsin kommer komma någon sådan. Kanske är det bara välja och se. Och då kommer frågan åter igen, hur/vad ska jag välja? Finns så oerhört många saker som spelar roll. Gaaaah, dessa tankar tar kål på mig.

Igår vart det valborg, den spenderades med mina underbara volleybollare. VI är så sjukt bra. Plantis var dock både dyrt och trångt, men det var allt kul ändå. Snart beger jag mig ner till Svedala, sen kommer Tubb och hämtar mig imorn kväll. Så ska jag spendera lite kvalitetstid i Sösdala. Kan säkert bli mycket spännande ! ;)





RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!