Jag blev ett måndagsbarn.

Måndag, Veronica Maggio, tankar som tar mig tillbaka till Alanya, till turkiet, till dagar av absolutely no stress, till galna kvällar och härliga dagar. Och så snap, tillbaka till verkligheten och allt som har med den att göra. Skola, träning, städa, tvätta(!). Jag menar inte att det är negativt, bara så himla vardagligt. Sånt som man hinner tröttna på innan det ens har börjat. Fast träningen är bra. Det känns skönt att vara igång igen och nu har man hunnit bli av med träningsvärken över helgen så antar jag att det blir ny tills imorgon. Men man har väl ingen annan än sig själv att skylla, förstås.

Dålig självdisciplin, det är jag i ett nötskal. Varje år tänker jag dock att jag ska göra något åt det, och vad händer? Just det - ingenting! Fast ibland lyckas även jag få till det. Som i år har jag redan hunnit skriva en massa i min almanacka, jag har precis betalat pappa pengar som jag var skyldig, ordnat upp ett månadssparande på mitt konto, och satt undan pengar till min restskatt. Så jag är inte jättedålig. Men inte sådär bra som jag önskar att jag vore.

Lite underhållning kanske vore på sin plats såhär en måndag som folk brukar avsky. (även jag brukade det, fast nu börjar jag inte dagarna förrän 13.10 så då känns det onödigt att avsky) Hursomhelst, jag hade precis tagit mitt körkort och i extas som jag var skulle jag ringa till min käre far och berätta detta. Mina fingrar darrade av glädje och jag slog snabbt in numret och höll luren mot örat. Så fort det svarade i andra änden skrek jag:
- GISSA VEM SOM HAR KÖRKORT!!!
En förvånad skånsk röst i andra änden sa: Va?
Jag, fortfarande glad som tusan började skratta o frågade:
- Det är inte pappa va?
Killen i andra änden på grov skånska: - Nej det är det inte, haha.
Lite skratt och några ursäktande senare fick jag iaf tag på rätt person.

"Sena nätter, tomma glas,
Femhundra skjuter upp problemet för ett tag (för stunden)"



Some boys take a beautiful girl,


And hide her away from the rest of the world.
I wanna be the one to walk in the sun.
Oh, girls, they wanna have fun.



Helg.
fredagskvällen spenderades med gulingarna på nouveau. Sällskapet var trevligt men maten mindre god. Hade lika gärna kunnat köpa en hamburgare på donken. Men men , trots maten var humöret på folket på topp! Så sen bar det av till Willys för lite inhandling av glass. (Vilket är det enda förutom popcorn som jag får äta i godsaks-väg nuförtiden) Därefter bär det av hem till soffan, en film med Heath Ledger och en hel drös med trevligt folk. Kunde inte bli mkt trevligare.

Idag var vi uppe tidigt och begav oss av till lager med bussen. Blev några t-shirts, men dock inga jeans då man måste vara size zero för att kunna hitta några på lager. Så lite besviken men trots allt vid gott mod anlände min kära papi med bilen. Körde hem till Christina och lämnade honom där och sen körde ingen mindre än JAG hem oss till Falköping. Efter en snedparkering (eller ett antal?) och lite allmänt velande bestämde vi oss för att käka tacos o bowla. Tacos var det inget problem med, den fixade vi fint. Värre var det med bowlingen då denna har stängt en lördagkväll! :O Så ingen bowling innebär chillande på plantis och titta på fyllefolk. Tja, det kan säkert bli kul det med, det kan inte bli särskilt fel med brudarna!

Angående status på kropp och träningsvärk: 8/10


Äntligen!

jag har mitt körkort nu! äääääntligen! :D:D:D

Är tillbaka i Falköping också. Känns skönt, fast lite små konstigt. Är som vanligt igen med det mesta. Snart träning, vilket jag faktiskt har saknat, så nu gäller det att träna stenhårt. Vill så gärna komma med till NM! Det skulle vara så roligt! Oavsett hur det blir med det så har vi 90:or iaf tjeckien att se framemot! Och det gör vi med!

måsta käka  o kolla höjdhoppsfinal nu!


Ännu mer regn.

jag spyr på detta väder. Äckliga, äckliga sverige. Jag hatar varenda regndroppe som når marken och varenda grad som kommer under 15 grader celsius. Det kan inte vara bra för mänskligheten att leva mer än trehundra dagar om året utan sol och värme. Det är inte kul att vakna på morgonen för att återigen höra smattrandet på fönstrena, samma smatter som man hörde när man gick o la sig. Usch!

Till råga på allt har nu även jag smittats av någon sorts epidemi. Tadödpåmigjagvillinte. Och självklart har vårdcentralen inte tid för mig förrän nio imorn bitti då min äckel-hals ska undersökas med fobi-träpinnar. Hursomhelst hoppas jag att det inte är så farligt och om det skulle vara det hoppas jag att jag får några superpiller som gör mig fitforfight tills måndag. För då jävlar!

Borde börja packa nu, och städa och tvätta. Jag tycker inte om borden och måsten. ;P


Slide to the left!

Bara för att jag tycker synd om min efterlängtade sambo Lisa. Stackarn är sjuk jämnt och ständigt och jag känner mig faktiskt skyldig till hennes senaste epidemi. Nu hoppas jag dock på att hon, efter en hejdundrandes massa kurer av antibiotika och hostmedicin, är på bättringsvägen och håller sig frisk i höst. För hösten kommer bli kalas, jag bara känner det på mig.
 - 90orna ska till Tjeckien. ( jag o pirre bara måste visa världens bästa affär där, nämligen LIDL! ;) haha)
- Jag & karin ska numera bli skillade på inget mindre än bingolotto.
- Emma pee kommer numera dela kök med oss.
- Vi är ett år äldre & ett år klokare ?
- Mera löften om icke-godisätande ska ges och hållas.
- och en hel massa mer! :)

bästa låten just nu, direkt från alanyas godaste restaurang: chacha slide! ;)



It's time for a change.

Augusti. Sommaren - slut.
Faktiskt känns det så och är så med, nästa vecka börjar ju fan skolan igen. Helt galet! Och i helgen bär det av upp till Falköping igen. Ska bli gött att komma tillbaka till sitt rum och sina egna grejer igen. Speciellt mina sambos som är sjukt efterlängtade! :):) Detta året ska och kommer att bli det bästa & sista året i skolan. Det får inte bli på något annat sätt. Sen är man liksom klar, dags att göra nytt val, dags för att hitta en väg och få nya erfarenheter. Det där skrämmer alltid mig, fast på ett sådant där bra sätt liksom. Jag älskar utmaningar. Bara det inte handlar om att simma med äckliga maneter ;)

Ett ord för sommaren; HELT JÄVLA UNDERBAR!  Vilket helt enkelt beror på förra veckans tripp till Alanya. Det var helt oslagbart och jag kommer aldrig någonsin att glömma det. Längtar så sjukt mkt tillbaka!

Höst: Imorn färgas det hår och klipps av, dags för en ny Linn. För dendära som satsar lite, eller åtminstonde försöker och som har bestämt sig för att ha jävligt kul på vägen. Jag vägrar att ha tråkigt. Numera är jag en tråkvägrare. punkt!

Så dags för lite underhållning på teven. Imorn lär jag vakna upp med en hel massa träningsvärk - UNDERBART! :)

Nu är det Måndag snart, och jag lever för ikväll!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!