Would you mind if I get naked?

jaha ja. sitter o har precis pluggat klart. Eller iaf pluggat så mkt som jag pallade med. Så jävla skoltrött är jag nu, det är helt sjukt. Men men, längtar till påsklovet:) då blir det chill och förhoppningsvis lite partaj.

I helgen blir det norrland om ryggen pallar. Men det gör den nog antagligen, har typ inte haft ont idag så det är nog bra nu tror jag ! hoppas fortfarande på vinst. Är trött på detta eviga förlorande. usch usch usch.

annars, Lovan är bra bra bra bra och jag vill till Barcelona nu. NU!



Imorrn är de fredag, igen! :)

i helgen ska jag spela hemma i gislaved och i ljungby så nu blir det tre nätter hemma i gislaved ! Ska bli superskönt! nu sitter jag hos karin o degar. Vi har vart utan internet ett antal dagar, då var alla sociala. Men ikväll är folket injte lika socialt. Och jag pallar inte sitta här, men men vinst i helgen hoppas jag på. Har vart alldeles för mkt förluster nu...

Bästa låten just nu; Breathe in, Breathe out med Mat Kearny.

Breathe in, breathe out
Tell me all of your doubts
Everybody bleeds this way, just the same
Breathe in, breathe out
Move on and break down
If everyone goes away, I will stay
We push and pull
And I fall down sometimes
And I'm not letting go
You hold the other line
Cause there is a light in your eyes, in your eyes

Hold on, hold tight
If I'm out of your sight
And everything keeps moving on, moving on
Hold on, hold tight
Make it through another night
In every day there comes a song with the dawn
We push and pull

And I fall down sometimes
And I'm not letting go
You hold the other line
Cause there is a light in your eyes, in your eyes
There is a light in your eyes, in your eyes

Breathe in and breathe out
Breathe in and breathe out
Breathe in and breathe out
Breathe in and breathe out

Look left, look right
To the moon and the night
Everything under the stars is in your arms

Cause there is a light in your eyes, in your eyes
There is a light in your eyes, in your eyes
There is a light in your eyes, in your eyes



It's friday I'm in love!

LOV! Gud vad underbart att inte behöva stiga upp innan sju på morgonen för att göra ngt man inte tkr om. Många dagars chill om morgnarna nu plus att jag ska åka hem till Gislaved och mysa. aw underbara underbara lov. Allt det där med att gå i skolan och utbilda sig, det verkar faktiskt inte vara ngt för mig ;)

Men innan det blir ledigt helt har vi en match mot jkpg. Imorgon ska de få stryk! Jag är taggad. Efter matchen bär det av hem till gislaved och till farfar som fyller 80! Jag sa som förslag till farfar att vi kunde ordna ett 18/80-års kalas för oss två men då skrattade han bara åt mig. Kanske ska försöka lura brorsan på ett 18/20 år kalajs istället. jaja, det löser sig nog.

ikväll blir det nog bara slappande framför teven med brudarna. är trött -.- Börjar bli lite smått godissugen nu också men det får nog gå, vill spara min dag lite längre.

och ännu en gång bara för att jag är en sån nörd .... XoXo ;)


Och allt annat som borde sagts innan.

Just det, jag glömde. Lisa laddar just nu ner de resterande heroes avsnitten så i natt blir det linn&lisa kalas. Som inte består av så mkt mer än mig, lisa, täcken, kuddar och lisas dator. Men iaf! Fördendelen kan jag meddela att mitt&karins nyårslöfte går som smort, dock med vissa små undantag vad gäller födelsedagar. Men man är ju inte mer än mänsklig.

Så har Vikki blivit 18, och karin har blivit 18! Så massa grattis till dom förstås :)

Förresten så har mitt öga haft våldsam damp idag, det har ryckt i ögonbrynet säkerligen 222 ggr om inte mer. Men som tur och väl är har mina spasmer nu gått över och jag är så gott som normal igen!

Dags att raka benen... eller ?


The show must go on.

Jag är så dålig på det här med att blogga, jag pallar aldrig. Men ska bättra mig, om jag orkar. Nu borde jag egentligen plugga lite matte, men det orkar jag inte det heller så det får väl bli ikväll när jag är så mkt piggare. höhö. Ska träna snart, ska bli gött. Skulle egentligen behöva raka benen innan, men vem orkar det?
Vintern är verkligen värdelös, jag hatar den. Kallt, kallt, kallt, grått, grått, grått, slask, slask, slask.
Himlans tur att det finns Lovisor här i världen som kan pigga upp dagarna med värdelösa, men ack så roliga historier. :)

det var allt jag orkade idag. XoXo ;)



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!